Featured Tip

Optimize Pro Tools: Set Default Plugins  — posted by therecordingrevolution

When you start working in Pro Tools for any length of time you'll most likely...

Featured Tutorial

Animating in Marquee & the Hidden Animation Graph  — posted by wlidston

Avid Marquee is capable of easy 2D and 3D animation, but it might not be obvious...

Featured Forum

Getting Started with Media Composer

Most Recent Blog Entries

Editor Jim Page Gave Low-Budget Fantasy Film ‘Arthur and Merlin’ the Epic Feel It Deserved

posted by Avid Blogs on Tue, Mar 01 2016

The article Editor Jim Page Gave Low-Budget Fantasy Film ‘Arthur and Merlin’ the Epic Feel It Deserved by Jim Page appeared first on Avid Blogs - The media industry is changing fast. Get the insight you need to succeed—read Avid Blogs. . Read... (read more)

CABSAT 2016—MENA Market Demands More Content Creation

posted by Avid Blogs on Mon, Feb 29 2016

The article CABSAT 2016—MENA Market Demands More Content Creation by Vanessa El Mir appeared first on Avid Blogs - The media industry is changing fast. Get the insight you need to succeed—read Avid Blogs. . Read More... (read more)

Filed under:

Most Recent Postings

BUG in 8.9.3? - RE-CREATE TITLE

I am working with an assistant remotely. Normally, when I am missing titles, no problem. I mark and in and out in the timeline and re-create title media. Updated to 8.9.3 and when I re-create title media in the timeline, everything in the timeline turns black (like it's removing the alpha) with no text. The new title shows in the bin and the duration...

Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by shcuts on Tue, Nov 21 2017

Exporting Settings (causing issue with quicktime???)

Hi Folks I have a wee bit of a personal (rather than proffessional) emergency on a film I am making for my Mums memorial which I need to get on to vimeo! (Uploaded by tomorrow night) and I am having problems - it is possibly an export setting problem although that is just a thought. I am working in PAL on media composer 7 with Maverick OSX system on...

Posted to Get Started Fast (Forum) by wa on Tue, Nov 21 2017

Re: Bug or Glitch, 8.9.3 the yellow extract button doesn't work

Just use X. No need for the other keys. Works as it always has.

Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Roger Shufflebottom on Tue, Nov 21 2017

Re: Would a 21:9 monitor work?

I have used an LG 34" 21:9 monitor for the last 3 years and would never go back to dual screans. But go for a 3440x1440 otherwise you will find your DT cluttered up pretty quickly.

Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by jakeheat on Tue, Nov 21 2017

Re: Create square videos 1080x1080 for social media

I'm glad you got it figured out, and thanks for posting the solution!

Posted to Media Composer | First Forum (Forum) by camoscato on Tue, Nov 21 2017

Avid community help center

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller