Latest post Fri, Jun 14 2013 1:20 PM by Kevin Klimek. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Nov 23 2011 11:22 PM

    • siencs
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Wed, Oct 17 2007
    • Aberystwyth, Wales
    • Posts 441
    • Points 5,105
    • Avid Certified Instructors - Video
      Avid Certified User

    Very buggy h264 import/AMA link

    Hi,

    I'm trying to import 25p 1280x720 h.264 .mov files from a nikon D3100 and I'm getting horrible picture corruption, both in AMA and when importing. FCP imports the files fine and if I export them from FCP via QT conversion they work fine in MC, but if I export them as QT movie with current settings they are just the same as the original files from the camera ie glitchy. I'm assuming this is some deficiency with Nikon's h264 implementation but I wonder of there's any other fix other than using fcp or compressor to convert the files.

     

    e2a I should add that my system soecs below are out of date and I'm currently experiencing this problem on my Macbook Pro 2.4Ghz, 2GB Ram Nvidia 9400.

    MC Symphony 8.8.5 on MacPro 3GHz 8-Core Xeon 12GB RAM, OS 10.12.6, Blackmagic Ultrastudio 4K MC Symphony 8.8.1 on iMac [view my complete system specs]
  • Thu, Jun 13 2013 9:42 PM In reply to

    Re: Very buggy h264 import/AMA link

    I have  same problems. I can´t trascode h264 files from nikon d3100 with AMA.

    Te video appears pixelate when playing.

    IMac I5 3.1Ghz-8gb de ram. OSX 10.7.5 Avid Media Composer versión 5.5.04 Quicktime pro 7.6.6 [view my complete system specs]
  • Fri, Jun 14 2013 1:20 PM In reply to

    Re: Very buggy h264 import/AMA link

    Is there a small clip as a sample you could post somewhere?

    Symphony v8.8 | OS 10.11.6 • Nitris DX • 12-core MacPro (Mid 2012) • 36 GB RAM • Facilis Terrablock 24EX [view my complete system specs]

    -- Kevin

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller