Latest post Wed, Jul 4 2012 11:55 AM by mjolnarn. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jul 4 2012 10:26 AM

    Trim tool lag in Symphony 6

    Hi,

    I have just recently upgraded my MC5 to Symphony 6. Eversince i experience a super anoying delay in the trim tool. It takes about a second to trim a frame. Is there anyone around that has the same problem and might know a work around? Any suggestions are welcome.

    I have tried to solve the problem by switching my DeckLink Studio card for the Matrox MXO2 mini. This did not fix the glitch.

     

    My Specs:

    - HP Z400 (workstation)

    - Blackmagic DeckLink Studio 2 with 9.5.3 driver (main breakout card)

    - Matrox MXO2 mini with 6.0 driver (optional breakout unit)

    - Win 7 x64

    - Avid Symphony 6.0.1.1

    - QuickTime 7.7

    - Nvidia drivers 275.89

    HP Z440 | Win 7 | MC 8.5 | AJA KONA Lhi HP Z420 | Win 8 | MC 7.0.4 | AJA IO Express HP Z420 | Win 8 | MC 8.2 | Matrox MXO2 mini HP Z400 | Win 8 | MC... [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 4 2012 10:32 AM In reply to

    • mjolnarn
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Feb 8 2006
    • Sweden
    • Posts 13,346
    • Points 159,335

    Re: Trim tool lag in Symphony 6

    Start with the latest supported Matrox driver , version 6,1

    Mac: 17" Macbook Pro i7 2,66 ghz with 8Gb Ram, 500gb 7200rpm drive___ PC_NEW Win10 Pro Mbo Asus Rampage IV Black CPU Ivy Bridge-E 4960X ( = 12 x 4... [view my complete system specs]

    Tomas 

     

  • Wed, Jul 4 2012 10:35 AM In reply to

    Re: Trim tool lag in Symphony 6

    Thanks for the advice. I'll try but i'd rather stick to my DeckLink Studio card for the HD SDI monitoring options. 

    HP Z440 | Win 7 | MC 8.5 | AJA KONA Lhi HP Z420 | Win 8 | MC 7.0.4 | AJA IO Express HP Z420 | Win 8 | MC 8.2 | Matrox MXO2 mini HP Z400 | Win 8 | MC... [view my complete system specs]
  • Wed, Jul 4 2012 11:55 AM In reply to

    • mjolnarn
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Feb 8 2006
    • Sweden
    • Posts 13,346
    • Points 159,335

    Re: Trim tool lag in Symphony 6

    So in your opinion Black magic driver 9,53 doesn´t work well as is stated in this thread

    http://community.avid.com/forums/p/110503/641196.aspx#641196

     

    Mac: 17" Macbook Pro i7 2,66 ghz with 8Gb Ram, 500gb 7200rpm drive___ PC_NEW Win10 Pro Mbo Asus Rampage IV Black CPU Ivy Bridge-E 4960X ( = 12 x 4... [view my complete system specs]

    Tomas 

     

Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller