Latest post Wed, Dec 18 2013 5:39 PM by mjolnarn. 17 replies.
Page 1 of 2 (18 items) 1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Dec 18 2013 2:38 AM

    • Jomaro
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jul 10 2010
    • London
    • Posts 41
    • Points 630

    The AMA is really annoying!

    I really hate the AMA and the background working process... because its all about AMA and I can get it to work...its working with one clip and not working with another one!

     

    I have two clips on the right I can Link with AMA but on the left I cant and I cant tell the difference! Can you?

     

     

    And here when I try to Link the other one:

    Help please

    Thanks

    MC 2019, Windows 10 1909, Nvidia 1080ti, Intel® Core™i7-7700k Quad Core, 64 GB Ram [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 2:40 AM In reply to

    • Jomaro
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jul 10 2010
    • London
    • Posts 41
    • Points 630

    Re: The AMA is really annoying!

    By the way, why when I click on "Go to AMA Plug-ins Website" its empty!

     

    http://www.avid.com/US/products/Avid-Media-Access/plug-ins

     

     

    MC 2019, Windows 10 1909, Nvidia 1080ti, Intel® Core™i7-7700k Quad Core, 64 GB Ram [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 2:41 AM In reply to

    Re: The AMA is really annoying!

    1. Open the Avid Console and cut and paste the feedback.

    2. Also, your footage is 30.00 fps and not 29.97 fps. It should not prevent you from AMA linking but prevent you from Consolidating, requiring you to transcode even though it is an Avid native codec (DNXHD).

    MC 2019.9, Windows 10, ASROCK X99M, Intel 5930K, Gigabyte 2080Ti Auorus, 32GB RAM, Samsung 960 Pro M.2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2012... [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 2:49 AM In reply to

    • Jomaro
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jul 10 2010
    • London
    • Posts 41
    • Points 630

    Re: The AMA is really annoying!

    Thanks for quick reply...Here is the text from Console:

     

     

    ------  AMA Link To File(s)  ------

     

     [ Plugin Name = QuickTime Plug-In Avid Technology, Inc. Version = 1.3 ] does not support D:\Meida\New folder\

     

    My MC version is 7.0.2

     

    I did change my frame rate to 29.970 fps...but still same problem

    MC 2019, Windows 10 1909, Nvidia 1080ti, Intel® Core™i7-7700k Quad Core, 64 GB Ram [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 3:16 AM In reply to

    Re: The AMA is really annoying!

    File name with illegal characters? Try renaming it to something simple like Test1.mov

    What OS and version are you using?

    MC 2019.9, Windows 10, ASROCK X99M, Intel 5930K, Gigabyte 2080Ti Auorus, 32GB RAM, Samsung 960 Pro M.2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2012... [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 3:05 PM In reply to

    • Jomaro
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jul 10 2010
    • London
    • Posts 41
    • Points 630

    Re: The AMA is really annoying!

    I tried to rename it to a simple name but still same error :(

    I am using Windows 8 64

    MC 2019, Windows 10 1909, Nvidia 1080ti, Intel® Core™i7-7700k Quad Core, 64 GB Ram [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 3:12 PM In reply to

    Re: The AMA is really annoying!

    What version of MC?

    MC 2019.9, Windows 10, ASROCK X99M, Intel 5930K, Gigabyte 2080Ti Auorus, 32GB RAM, Samsung 960 Pro M.2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2012... [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 3:15 PM In reply to

    • CofB-TV
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Bloomington MN
    • Posts 120
    • Points 1,485

    Re: The AMA is really annoying!

    I saw that empy site too. Seems like an issue hopefully Avid can fix.

    Try here, this is how I found them.

    http://www.avid.com/US/products/avid-media-access

    System #1 HP z800 Workstation dual 6 core CPU Win 7 64bit 12GB of RAM with Nitrix DX - Media Composer 6.5.4 - 8Gbit Fibre Channel Client on Facilis TerrablockSystem... [view my complete system specs]

    System #1 HP z800 Workstation dual 6 core CPU Win 7 64bit 12GB of RAM with Nitrix DX

    System #2 HP z800 Workstation dual 6 core CPU Win 7 64bit 12GB of RAM with Nitrix DX

  • Wed, Dec 18 2013 3:25 PM In reply to

    • Jomaro
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jul 10 2010
    • London
    • Posts 41
    • Points 630

    Re: The AMA is really annoying!

    Thanks

    i did found the link but the AMA for .mov is installed already.

    I am using ver. 7.0.2

    MC 2019, Windows 10 1909, Nvidia 1080ti, Intel® Core™i7-7700k Quad Core, 64 GB Ram [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 3:48 PM In reply to

    • mjolnarn
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Feb 8 2006
    • Sweden
    • Posts 13,346
    • Points 159,365

    Re: The AMA is really annoying!

    From user profile

    MC 5.0, Windows 7 64bit, Dell Precision T10500, Quadro FX 580, Intel i5 2.6 GHz, 4 GB ram

    Jomaro:

    I am using ver. 7.0.2

    Hi Jomaro, updated user info is always nice to get when trying to assist, anything else that have changed from your current info

    Mac: 17" Macbook Pro i7 2,66 ghz with 8Gb Ram, 500gb 7200rpm drive___ PC_NEW Win10 Pro Mbo Asus Rampage IV Black CPU Ivy Bridge-E 4960X ( = 12 x 4... [view my complete system specs]

    Tomas 

     

  • Wed, Dec 18 2013 4:00 PM In reply to

    Re: The AMA is really annoying!

    I assume you have QT Player installed?

     

    MC 2019.9, Windows 10, ASROCK X99M, Intel 5930K, Gigabyte 2080Ti Auorus, 32GB RAM, Samsung 960 Pro M.2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2012... [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 4:28 PM In reply to

    • Jomaro
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jul 10 2010
    • London
    • Posts 41
    • Points 630

    Re: The AMA is really annoying!

    Thanks mjolnarn for reminding me...I will update it now.

    Yes Dom Q. Silverio... I have Quick time installed.

    The thing is I want ot understand why I can import one clip but I cant with other one!

     

    MC 2019, Windows 10 1909, Nvidia 1080ti, Intel® Core™i7-7700k Quad Core, 64 GB Ram [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 4:33 PM In reply to

    Re: The AMA is really annoying!

    USually that means the file is non standard somehow. What application generated this MOV files?

    MC 2019.9, Windows 10, ASROCK X99M, Intel 5930K, Gigabyte 2080Ti Auorus, 32GB RAM, Samsung 960 Pro M.2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2012... [view my complete system specs]
  • Wed, Dec 18 2013 4:37 PM In reply to

    • mjolnarn
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Wed, Feb 8 2006
    • Sweden
    • Posts 13,346
    • Points 159,365

    Re: The AMA is really annoying!

    Jomaro:

    The thing is I want ot understand why I can import one clip but I cant with other one!

    Movs are just wrappers, maybe the codecs inside them differs, where do the clips come from, homemade or from cams

    Mac: 17" Macbook Pro i7 2,66 ghz with 8Gb Ram, 500gb 7200rpm drive___ PC_NEW Win10 Pro Mbo Asus Rampage IV Black CPU Ivy Bridge-E 4960X ( = 12 x 4... [view my complete system specs]

    Tomas 

     

  • Wed, Dec 18 2013 4:39 PM In reply to

    • Jomaro
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jul 10 2010
    • London
    • Posts 41
    • Points 630

    Re: The AMA is really annoying!

    Both of them I used "Pavtube HD Video Converter" to convert.

    There is a preset for AVID files.

     

    MC 2019, Windows 10 1909, Nvidia 1080ti, Intel® Core™i7-7700k Quad Core, 64 GB Ram [view my complete system specs]
Page 1 of 2 (18 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller