Latest post Mon, Jan 5 2015 1:47 AM by Justin Kanner. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Dec 31 2014 5:53 AM

    • Justin Kanner
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Dec 16 2014
    • Washington DC
    • Posts 9
    • Points 115

    MC 8.3 and Mojo DX crashes loading AVX2 Host??

    Hi All,

    On 2 of my macpros, I'm running 10.9.5 and 10.10 both with Mojo DX and new installs of MC 8.3. When launching, Avid crashes while loading AVX2 Host. Anyone else experiencing this?

     

    I'm wondering if the Mojo DX has anything to do with it because i have 5 other macpros running 10.9.5 and 10.10 with the same 8.3 install on AJA Kona 3g cards and all seems to be running well with them. Not sure if the DX is causing issues but its the only variable. 

     

    Thanks

  • Wed, Dec 31 2014 2:30 PM In reply to

    Re: MC 8.3 and Mojo DX crashes loading AVX2 Host??

    I doubt it is the MDX. It is likely an incompatibility with one of you plugins. Remove a plugin one at a time in your AVX2 folder to narrow it down.

     

    MC 8.6.1, Windows 10, ASROCK X99M, Intel 5930K, Zotac GTX970, 32GB RAM, Transcend 512GB M.2 SSD & Dell U2713H. MBP 2012 Thunderbolt, OSX 10.10.5, MC... [view my complete system specs]
  • Mon, Jan 5 2015 1:47 AM In reply to

    • Justin Kanner
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Dec 16 2014
    • Washington DC
    • Posts 9
    • Points 115

    Re: MC 8.3 and Mojo DX crashes loading AVX2 Host??

    FIXED!

    uninstalled magic bullet looks and it started right up.

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller