Latest post Sun, Apr 19 2015 8:25 PM by Camiel Ledderhof. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Apr 19 2015 11:17 AM

    Ilok issue

    I have an Avid MC 8.3 subscription license, so no dongle. At first Avid MC worked fine but now every time I start up MC it says I have to run Ilok first. I had never even heard of Ilok since Avid MC 8.3 started up fine. I now have Ilok installed and have created an account and now every time I run Ilok its says 'server connection error' and it prompts me to run Ilok properly or re-install it. So now before I can even work with Avid MC 8.3 I have to re-install Ilok, run it and then launch Avid which is a nuisance of course.

     

    I never even knew I had to run Ilok to use Avid MC, it started up fine without it?  

    Mac Pro OSX 10.8.5 2x2,26 GHz Quad-Core Intel Xeon Early 2009, 32 GB RAM DDR3, ATI Radeon HD 5870 1024 MB, Matrox Mini MAX, OWC Mercury Accelsior SSD 480... [view my complete system specs]
  • Sun, Apr 19 2015 1:33 PM In reply to

    Re: Ilok issue

    You should contact Avid Support.

    http://www.avid.com/US/support/support-contact

    Select Broadcast & Video, then on the next page click the + next to Contact Support and call the number listed for your area.  Help with activation issues is free, and it's option 2 from the phone menu.

    If you still don't get anywhere with them, send an email to Marianna Montague (marianna.montague@avid.com).  She's their customer advocate, and can help you.

    Media Composer 2018.12.1 w/Symphony/SS/PF options, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

  • Sun, Apr 19 2015 8:25 PM In reply to

    Re: Ilok issue

    Thanks Carl.

    Mac Pro OSX 10.8.5 2x2,26 GHz Quad-Core Intel Xeon Early 2009, 32 GB RAM DDR3, ATI Radeon HD 5870 1024 MB, Matrox Mini MAX, OWC Mercury Accelsior SSD 480... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller