Latest post Thu, Oct 20 2016 1:57 PM by floridaman22. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Oct 12 2016 2:03 PM

    None of my posts are showing up

    None of my posts are showing up. This one probably won't, either. It says it's waiting for a moderator to approve my posts.

  • Wed, Oct 19 2016 6:49 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,568
    • Points 17,135
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: None of my posts are showing up

    floridaman22:

    None of my posts are showing up. This one probably won't, either. It says it's waiting for a moderator to approve my posts.

     

    Let me check this I will get back to you.

     

    Regards,

    Ralph

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Wed, Oct 19 2016 6:53 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,568
    • Points 17,135
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: None of my posts are showing up

    Can you respond to this thread?

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Thu, Oct 20 2016 12:48 PM In reply to

    Re: None of my posts are showing up

    We shall see. It took about a week for this thread to get approved.

  • Thu, Oct 20 2016 1:48 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 75 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,568
    • Points 17,135
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: None of my posts are showing up

    I see the post made it through, I will continue to monitor this. Let me know if you continue to get posting issue.

     

     

    Regards,

    Ralph

    This is a test. Media Composer 8.8 w/Symphony option, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]
  • Thu, Oct 20 2016 1:57 PM In reply to

    Re: None of my posts are showing up

Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller