Latest post Wed, May 10 2017 5:30 AM by marluc. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, May 9 2017 3:05 PM

    • marluc
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • New York State
    • Posts 379
    • Points 4,660

    Glyph drive issues

    I have been buying Glyph hard drives for years, must have 8 or more attached to my edit system.  I have always thought they were the best of the lot.  However, not too long ago I got a 10TB Studio Raid and have been having lots of problems with it.  Sometimes it won't mount at all.  Sent it back for repair once, worked fine for a while, now it won't mount predictably.  Managed to mount yesterday but wouldn't eject from desktop with the rest of my drives .  Had to Force Eject!  First repair it was under warranty, not sure now.  Why so erratic? Anybody have similar problems or solutions?  Also a smallish Portagig 62 drive will no longer mount.       marluc

    DESKTOP: 27" iMac/3.5GHz Quad Core i7/ 32 GB 1600 MHz DDR3, 8GB/1TBFlash Storage/NVIDIA GTX 780M 4GB, running OS X 10.9.2 and MC7.06. 1x 10TB Glyph... [view my complete system specs]
  • Wed, May 10 2017 5:30 AM In reply to

    • marluc
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • New York State
    • Posts 379
    • Points 4,660

    Re: Glyph drive issues

    Leet's put it another way.  What do you find is the very best, most reliable hard drive to use with your Avid system? Thanks.

    marluc

    DESKTOP: 27" iMac/3.5GHz Quad Core i7/ 32 GB 1600 MHz DDR3, 8GB/1TBFlash Storage/NVIDIA GTX 780M 4GB, running OS X 10.9.2 and MC7.06. 1x 10TB Glyph... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller