Latest post Thu, Aug 17 2017 6:58 PM by JamesTV. 0 replies.
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Aug 17 2017 6:58 PM

    • JamesTV
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Mar 31 2017
    • Posts 18
    • Points 230

    Source File / Source Path not showing in Media Composer - causing AMA relink to fail

    We have a workflow using the AMT to produce JFIF offline media - which is then in turn re-wrapped using our own version of BMXLib to embed metadata that is required and is not possible to add from within AMT. This process is working fine and allows for relinking without issue.

    We have now performed the same workflow but using sources such as XDCAM (e.g. rewrapping Canon C300 content) - and find that the process works - but the files do not show the source file and source path in Avid Media Composer.

    Comparing media produced on MC vs our OPAtom media - I can confirm that the network locator URI (where MC seems to get this data from) is populated correctly and identically.

    Can you confirm what other metadata is reqired to make these fields populate in the bin. It is unclear why the behaviour is different between Avid JFIF and other codecs, when structurally they are identical.

    Attached is a screenshot showing the issue - and metadata dumps from MC OPAtom and our OPAtom for reference.

    http://wiki.ortana.tv/MissingSourceFilePath.zip

     

     

Page 1 of 1 (1 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller