Latest post Sat, May 19 2018 8:19 AM by luca.mg. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, May 18 2018 12:43 PM

    • LDV20
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Nov 18 2011
    • Posts 131
    • Points 1,585

    Trim windows video Missing in Trim mode with unrendered effect

    My video in the Trim windows are missing - it might have happened after 2018.4 upgrade. Both source and record windows are black.  What could be the problem?

    thank you

     

    EDIT - It has do with an unrednered effect - I am using the time wrap effect on the clips - I am wondering if there is something I am not doing properly - or my computer cannot handle the trim mode with un rendered effect

    Symphony 2018.4 - Win 10 pro, Asus PrimeZ270 with i7 7700 cpu, Quadro P2000,32gig memory, 500gig SSD system drive, WD 5TB,and 2TB media drive,matrox mini... [view my complete system specs]
  • Sat, May 19 2018 8:19 AM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,260
    • Points 61,730

    Re: Trim windows video Missing in Trim mode with unrendered effect

    Not in front of a system right now, so I can't tell You where that is, but there's a setting to allow realtime preview in trim mode. Be aware that blue dot effect clips won't display even with the proper setting on.

    Symphony 2018.5, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller