Latest post Fri, Aug 3 2018 12:29 AM by Martin Fox. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Jul 31 2018 12:45 AM

    Contour ShuttlePRO v2 not working with MC 2018.4.0

    Hi,

    I'm looking to use a Contour Design ShuttlePRO v2 controller for a project. Running Media Composer 2018.4.0 on Mac High Sierra (OS 10.13.)

    Unfortunately, the ShuttlePRO is not working with Media Composer, though it did work with previous versions of MC. I've updated to the latest Contour Shuttle software (3.0.39). The ShuttlePRO is working fine with other programs (Chrome, for example,) but will not work with Media Composer. I've tried making new settings for Media Composer in the Contour Shuttle software, but the result is no better.

    Has anyone had any luck with this device? Any advice? I've reached out Contour Design's support team as well, but thought someone may have something to add here.

    Thanks!

  • Thu, Aug 2 2018 10:21 PM In reply to

    • Martin Fox
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Mar 14 2014
    • Sydney Australia
    • Posts 222
    • Points 2,350

    Re: Contour ShuttlePRO v2 not working with MC 2018.4.0

    I’m using it on high Sierra with mc 2018.3 no problem

    iMac Retina27 late 2017 4.5Gz i7 40GB AMD 8GB with Sata Raid OS 10.13.4 MC 2018.3 BMD mini monitor with Eizo monitor [view my complete system specs]
  • Fri, Aug 3 2018 12:29 AM In reply to

    • Martin Fox
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Fri, Mar 14 2014
    • Sydney Australia
    • Posts 222
    • Points 2,350

    Re: Contour ShuttlePRO v2 not working with MC 2018.4.0

    here is a screen shot of the settings

    screenshot

    dropbox link to the settings file

     

     

     


    iMac Retina27 late 2017 4.5Gz i7 40GB AMD 8GB with Sata Raid OS 10.13.4 MC 2018.3 BMD mini monitor with Eizo monitor [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller