Latest post Sat, Apr 13 2019 11:12 AM by mkj. 7 replies.
Page 1 of 1 (8 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Aug 18 2018 9:40 AM

    • mkj
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sweden
    • Posts 404
    • Points 5,300

    secondary color correction crasches...

    equipment:

    HPZ240 4.2 ghz (i7)

    32 gb RAM

    Nvidia P600

    Black Magick Decklink mini

     

    after a while in secondary color correction in Symphony Avid freezes. Anyone who know what the cause can be?

  • Mon, Aug 20 2018 6:18 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,219
    • Points 218,265
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: secondary color correction crasches...

    What MC version???  I assume you have MC and the Symphony Option instaled on top since we havent had a combined Symphony in a long time.  Also waht OS are you on?

    When it freezes what do you do?  any errors or logs?

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Mon, Aug 20 2018 6:57 PM In reply to

    • mkj
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sweden
    • Posts 404
    • Points 5,300

    Re: secondary color correction crasches...

    MC 2018.4

    Decklink driver 10.9.12

     

    Our grader found a workaround, he deletes everything except of the video and now it works...but of course an extra step

  • Thu, Aug 30 2018 5:37 AM In reply to

    • mkj
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sweden
    • Posts 404
    • Points 5,300

    Re: secondary color correction crasches...

    hmm, the workaround do not work longer, anyone who can see what can be wrong here?

    From Console:

    [DataSelector 0X0000000148884C50] AsyncExec::ExecuteSampleAndUpdateWork():  Time to panic, and ExecuteRequest(sample 1800, tag 1) failed!
    [VDM3_DataInputCvtr 0X0000000147B479E0] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [BobDataOut 0X000000014A8B8DD0] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [Data_SW2VDM_BobTee 0X00000000FAAB5208] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [DataPlaybackConsumer 0X0000000147B47528] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    Domain Hw_Domain_Host_Data is out of resources!
    Exception caught in APlayer::Play - Exception: Playback Timeout: Playback has stalled and been aborted, className:DataPlaybackConsumer, methodName:Execute
    Monitor Exception:
        * Exception: Playback Timeout: Playback has stalled and been aborted, className:DataPlaybackConsumer, methodName:Execute

    [DataSelector 0X000000014DBE34C0] AsyncExec::ExecuteSampleAndUpdateWork():  Time to panic, and ExecuteRequest(sample 1800, tag 1) failed!
    [VDM3_DataInputCvtr 0X00000000C4C1C640] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [BobDataOut 0X000000013006B800] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [Data_SW2VDM_BobTee 0X00000000FAAAAC48] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [DataPlaybackConsumer 0X00000000C4C22A08] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    Domain Hw_Domain_Host_Data is out of resources!
    Exception caught in APlayer::Play - Exception: Playback Timeout: Playback has stalled and been aborted, className:DataPlaybackConsumer, methodName:Execute
    Monitor Exception:
        * Exception: Playback Timeout: Playback has stalled and been aborted, className:DataPlaybackConsumer, methodName:Execute

    [DataSelector 0X000000014DBDF860] AsyncExec::ExecuteSampleAndUpdateWork():  Time to panic, and ExecuteRequest(sample 1800, tag 1) failed!
    [VDM3_DataInputCvtr 0X00000000C4C20FE0] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [BobDataOut 0X000000013006E3E0] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [Data_SW2VDM_BobTee 0X00000000FAA82EC8] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    [DataPlaybackConsumer 0X00000000C4C201A8] AsyncExec::CheckIfReadyToExecuteByInput(sample 1800, exec tag 1) - returning false
       Still waiting on input 0 (slot 0), state No Progress Made
    Domain Hw_Domain_Host_Data is out of resources!
    Exception caught in APlayer::Play - Exception: Playback Timeout: Playback has stalled and been aborted, className:DataPlaybackConsumer, methodName:Execute
    Monitor Exception:
        * Exception: Playback Timeout: Playback has stalled and been aborted, className:DataPlaybackConsumer, methodName:Execute

  • Thu, Aug 30 2018 5:46 AM In reply to

    • mkj
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sweden
    • Posts 404
    • Points 5,300

    Re: secondary color correction crasches...

    hmm, workaround do not work any longer....now we get this error msgs in Console: (Avid freezes during color correction)

    https://pastebin.com/C9iu4knj

    https://pastebin.com/8H7R2pna

    https://pastebin.com/uEB0CUBx

     

    (Windows 10, MC 2018.4)

     

  • Thu, Aug 30 2018 8:40 AM In reply to

    • mkj
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sweden
    • Posts 404
    • Points 5,300

    Re: secondary color correction crasches...

    should add that we have Boris CC and Red Gigant Looks installed.

     

    will get at p4000 gpu next coming days, anyone that believe that it can help?

     

  • Tue, Apr 9 2019 3:06 AM In reply to

    • TFCAlex
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Feb 26 2014
    • Posts 11
    • Points 105

    Re: secondary color correction crasches...

    Hi Mkj,

     

    Did you figure this one out at all? We have the same issue with a new finishing suite we have just put together.

     

    Any advise would be appreciated!

     

    Thank you.

     

  • Sat, Apr 13 2019 11:12 AM In reply to

    • mkj
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sweden
    • Posts 404
    • Points 5,300

    Re: secondary color correction crasches...

    TFCAlex:

    Hi Mkj,

     

    Did you figure this one out at all? We have the same issue with a new finishing suite we have just put together.

     

    Any advise would be appreciated!

     

    Thank you.

     

     

    no, I think the grader continued to work with the workaround...( deletes everything except of the video)

     

     

Page 1 of 1 (8 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller