Latest post Thu, Aug 23 2018 4:01 PM by RalphC. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Aug 23 2018 8:10 AM

    MCF error at laucnh

    Hello

     

    I'm being a Pro Tools user for quite a while (12.5)

    I've downloaded and installed MCF but it won't launch.

     

    AMPI subsystem error... Sys_FileLocMacOS.cpp line 147

     

    Working on a Mac Pro Retina 2015, EL Capitan 10.11.6

     

    I've tried the usual things, like repairing permissions etc...

     

    Any help would be gladly appreciated,

    thank you !

     

     

  • Thu, Aug 23 2018 4:01 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 1,631
    • Points 17,925
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: MCF error at laucnh

    Hi laurent,

      Please check this Compatibility with Pro Tools - General Co-Installation Notes

    • You must uninstall all older versions of Media Composer | First or Pro Tools before
    installing newer versions.
    • You cannot launch both applications at the same time.
    • If you run into any issues, uninstall both applications and reinstall Pro Tools first, and then
    reinstall Media Composer | First.
    • When you uninstall Pro Tools, choose to uninstall just the application and not the audio
    drivers or the editing application no longer sees the devices.

     

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller