Latest post Tue, May 21 2019 2:22 PM by Jeroen van Eekeres. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, May 15 2019 3:44 PM

    • Dalida
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 9
    • Points 95
    • Avid Certified Instructors - Video

    Effects from 2018.8 not recognized in 2018.12.3

    Hi,

    Working in a Nexis environment, we have new Imac with Mojave so we have to install Media Composer 2018.12.3 but the effects that have been applied to a sequence in a 2018.8 (High Sierra) are not recognized if you open the same sequence in 12.3. all appear like Titles.

    Any ideas?

     

    Thank you.

    Dalidá Burgos

  • Tue, May 21 2019 2:22 PM In reply to

    Re: Effects from 2018.8 not recognized in 2018.12.3

    We have been seeing effects issues on the PC side as well but not that.

    However we found that deleting MCSTATE, site setting and site attributes made things stable again and maybe on the mac side this also helps for this issue. It's worth a try.

    From the old Apple Quadro 950 to HP Z8xx. My current own system: 1x Z420 E5 1650 16GB memory, 128GB SSD, 1x XW8600, 2x 3.0Ghz Quadcore, 12GB memory... [view my complete system specs]

    Jeroen van Eekeres 

    Technical director, Broadcast support engineer, Avid ACSR.

     

    Always have a backup of your projects....Always!!!! Yes Always!!!!

    A.V.I.D....... Another Version In Development

    www.mediaoffline.com

     

     

     

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller