Latest post Sat, Apr 6 2013 10:18 PM by AndrewAction. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Apr 6 2013 8:35 PM

    • r.kreuz
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Apr 24 2009
    • Munich - Germany
    • Posts 190
    • Points 2,405

    worst relink process I ever have seen

    One Question.

     

    Who is the f(a)cking Idiot who invented this automatic relink to AMA and back feature. And that is his adress so I can send him my bill.

    It`s driving me crazy now for about millions of hours. I do my online process, bring a big sequence back to the original AMA files (RED, GoPRO, Canon,XDCAM) And every time, if one bin open that contains offline files or information about offline files my complete online sequence switch back to the offline resolution. What the Hell is this mess meaning. Whats the deal with that?.

    If Avid would go back to the online resolution automaticlly it wouldn`t be a huge problem but it does it not.

    If you cancel my account - I don`t care, so again who was this f(a)cking idiot, who invented this crab?

    I am Avid editor for over 15 years and Avid and I have some night and days full of problems, but this night is the real night.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Sat, Apr 6 2013 9:34 PM In reply to

    Re: worst relink process I ever have seen

    Doing this all the time nowadays and although it's not flawless it's taking far less time than traditional conforms.

    Not heard of that issue before or anything like that.

    I don't think it's a design issue at all but either a workflow you are using or a problem somewhere.

    ACI Moderator. I'm not employed by Avid or work for them. I just do this in my spare time. Normally using the current Media Composer version on My... [view my complete system specs]

     

    Broadcast & Post Production Consultant / Trainer  VET

     

    T 07581 201248 | E pat@vet.co.uk | W www.vet.co.uk |


    Media Composer V8.2 Review Background Render

    -

    Follow me on Twitter Pat_H_VET

    Filed under:
  • Sat, Apr 6 2013 10:18 PM In reply to

    Re: worst relink process I ever have seen

    Have you checked your AMA settings? Probably under the Volume Mounting tab. (Automatically relink to volume)

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller