Latest post Sun, Feb 16 2014 8:29 AM by camoscato. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Feb 15 2014 11:31 PM

    I don't kno… What?

    While playing through a sequence this warning came up and stopped the playback. I tried overwriting the problem area with the same clip but the warning came up. I'm so confused. 

  • Sun, Feb 16 2014 8:29 AM In reply to

    Re: I don't kno… What?

    1. You've posted in the section of the forum that's for suggestions about how to make the forum better.

    2. You haven't said what version of Media Composer you're running, what operating system, video card, project format & frame rate, or footage format & frame rate.

    I'd suggest posting again in either the Media Composer PC forum or Media Composer Mac forum, and include all the information in number 2 above.  In your subject line, you might put something like "Playback Error." Anything more descriptive than "I don't kno... What?"

    Media Composer 2018.12.1 w/Symphony/SS/PF options, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller