Latest post Sat, Aug 4 2018 5:52 PM by hamudi. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Jun 2 2014 3:09 PM

    • tomymig29
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jun 2 2014
    • Posts 2
    • Points 20

    Avid ASC code problem.. please help

    I lost my iLok recently and purchased an ASC for "Pro Tools software (LE, M-Powered, & standalone) Pro Tools LE Support " after I reported a RMA on iLok.com

    Order ID: 4135884


    I tried to use this code to get in to the ASC form and submit a case or whatsoever but the screen just shown "invalid user" in, and I have no way to complete my report on my lost iLok.

    I tried to called the phone number provided (I live in Hong Kong) on the website but still no luck, it saids the number is not registered.

    I'm so confused right now, I love using Avid's product but not even a contact email or workable method could be found is really dissapointing.

    Helps and guidences are much appreciated!

    Thank you 

    Filed under: , ,
  • Mon, Jun 2 2014 3:19 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 9,896
    • Points 214,175
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Avid ASC code problem.. please help

    Send me an email directly with the information above and I will have an audio tech connect with you.  

    Marianna 

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    AOL IM:  avidmarianna

    Twitter:  avidmarianna

    Skype: mariannamontague

    WWLD

  • Mon, Jun 2 2014 3:51 PM In reply to

    • tomymig29
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jun 2 2014
    • Posts 2
    • Points 20

    Re: Avid ASC code problem.. please help

    email sent, thank you for offering help

  • Sat, Aug 4 2018 5:52 PM In reply to

    • hamudi
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Aug 4 2018
    • Posts 1
    • Points 5

    Re: Avid ASC code problem.. please help

    I amhavin trouble with the same ASCit says "Invalid User"

    I need to transfer My Product to another User

Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller