Latest post Fri, Nov 7 2014 1:44 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Nov 7 2014 1:14 PM

    Floating License Sqeeze Stopped working

    Hi and thanks for any help,

    basically, our Sqeeze (from 20 pack production pack, floating license type) stopped working. Previously activated software won't re-Activate (in Avid Application Manager) and newley installed software won't Activate for the first time. I tried everything I could think off and eventually had a look at the Flexnet Device Manager, this is what we get (checking the log):

    For device "3245420407421400943869053" the request for 1 count of
    feature "ENT_SORENSON_OPTION_FLOATING" version "1.0" cannot be
    fulfilled. Error code: 0x71000019.

    Our MC8 runs of the same Flexnet (of course), and all seems fine.

    Does anybody know where the error code can be chacked?

    Many thanks





    Media Composer 08.2.0 - iMac 14,3 - 8GB RAM - GeForce GT750M 1024MB - 2.9 i5 - OS X 10.9.5 

  • Fri, Nov 7 2014 1:44 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 10,280
    • Points 219,110
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Floating License Sqeeze Stopped working

    Best bet is to contact support on this and have them run the issue to ground.

    In the US and Canada - 800-800-2843 and press option 2

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller