Latest post Thu, Jun 4 2015 4:27 PM by robweir. 15 replies.
Page 1 of 2 (16 items) 1 2 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, May 13 2015 3:41 PM

    • DIESELE
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Mon, Apr 28 2008
    • Cymru/Wales
    • Posts 1,071
    • Points 13,220

    Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Dont know if anyone uses this buried 'typeon' script eeffect effect in Marquee (V 30.3.1) but I find it great for zipping on text like a typewriter effect and have used it for years.  It doesnt work now though on V8! Just crashes every time.

    Can anyone else verify that please?

    Symphony 2018.11, Blackmagic Intensity Pro (cant get it working well in 4k though for client monitor - which was the point...), WIN 10 on 2000Mbps M.2 SSD, Nvidia Quadro K2000, Asus X99 Mobo, 4.0 GHz Hex core CPU, 32Gb 2800 Mhz RAM, WD Black 8Tb RAID10

    VIDEO MEDIA PRODUCTION COMPANY AND FACILITIES CARDIFF, LONDON, BRISTOL, WALES, CRACKING PRODUCTIONS

     

    Filed under: ,
  • Wed, May 13 2015 5:58 PM In reply to

    • fsm
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Nov 24 2009
    • Germany
    • Posts 161
    • Points 1,975

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    same for me on a win7sp2 MC8.3.1. type on is broken. did not used the other scripts.

    MC 2018.5 & SYM / BM Monitor4K / Windows 10 prof. 64 bit / i7 3930k / Quadro M4000 [view my complete system specs]
  • Wed, May 13 2015 9:03 PM In reply to

    • DIESELE
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Mon, Apr 28 2008
    • Cymru/Wales
    • Posts 1,071
    • Points 13,220

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Thanks FSM - two more and we can report it as a bug.  Thanks

    Symphony 2018.11, Blackmagic Intensity Pro (cant get it working well in 4k though for client monitor - which was the point...), WIN 10 on 2000Mbps M.2 SSD, Nvidia Quadro K2000, Asus X99 Mobo, 4.0 GHz Hex core CPU, 32Gb 2800 Mhz RAM, WD Black 8Tb RAID10

    VIDEO MEDIA PRODUCTION COMPANY AND FACILITIES CARDIFF, LONDON, BRISTOL, WALES, CRACKING PRODUCTIONS

     

  • Thu, May 14 2015 12:52 PM In reply to

    • MattB
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Tue, May 9 2006
    • Shepperton, UK
    • Posts 471
    • Points 6,405

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Me too.

    I dont use it very often. but I have just tried it and I get the same problem. We need a moderator now to esclalate the problem as a bug.

    Edit 1:- Intel Core i9 7900X msi x299-SLI-plus mobo 32GB DDR4 3000Mhx memory NVIDIA Quadro P4000 (Nvidia driver 390.77) Samsung 860PRO SSD 512GB system... [view my complete system specs]

    Matt B

  • Thu, May 14 2015 3:32 PM In reply to

    • bonang
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Boston, MA
    • Posts 346
    • Points 4,275

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    just tried it too, and no "type on" anymore.

    Avid MC 2012.12 with Symphony option | HP zbook 17" G3 / i7 6820HQ / 32GB RAM / 512GB SSD / WIN 10 PRO 64 / nVidia m3000m / BMD UltraStudio 4K [view my complete system specs]

    Keith

  • Thu, May 14 2015 3:40 PM In reply to

    • DIESELE
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Mon, Apr 28 2008
    • Cymru/Wales
    • Posts 1,071
    • Points 13,220

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Thanks guys - not just me then and with 3 separate reports its enough to report as a bug.  Do I need to post this elsewhere or flag it up somehow?

     

    Thanks for teh help.

    Symphony 2018.11, Blackmagic Intensity Pro (cant get it working well in 4k though for client monitor - which was the point...), WIN 10 on 2000Mbps M.2 SSD, Nvidia Quadro K2000, Asus X99 Mobo, 4.0 GHz Hex core CPU, 32Gb 2800 Mhz RAM, WD Black 8Tb RAID10

    VIDEO MEDIA PRODUCTION COMPANY AND FACILITIES CARDIFF, LONDON, BRISTOL, WALES, CRACKING PRODUCTIONS

     

    Filed under:
  • Thu, May 14 2015 6:19 PM In reply to

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Could anyone check out some of the other Scripts to see if it is just the typeon / off etc scripts thanks.  

    FWIW I have asked if this is a known issue prior starting the escalate process.

  • Thu, May 14 2015 6:40 PM In reply to

    • DIESELE
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Mon, Apr 28 2008
    • Cymru/Wales
    • Posts 1,071
    • Points 13,220

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Looks like all of them Andy - even the rather pointless ones that havent been added to in 12 years ;-)

    Symphony 2018.11, Blackmagic Intensity Pro (cant get it working well in 4k though for client monitor - which was the point...), WIN 10 on 2000Mbps M.2 SSD, Nvidia Quadro K2000, Asus X99 Mobo, 4.0 GHz Hex core CPU, 32Gb 2800 Mhz RAM, WD Black 8Tb RAID10

    VIDEO MEDIA PRODUCTION COMPANY AND FACILITIES CARDIFF, LONDON, BRISTOL, WALES, CRACKING PRODUCTIONS

     

  • Thu, May 14 2015 6:51 PM In reply to

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Thanks.

    Out of interest can you get the Marquee Help to open? It would not for me when I started looking at the Scripts issue. (would rather not rebuild all my settings if it is a wider issue Wink )

  • Sat, May 16 2015 11:56 AM In reply to

    • TrevorA
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • London
    • Posts 1,122
    • Points 12,755

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Type-on works fine on OSX for me (8.3.1 and OSX 10.9.5)

    Still takes forever to render, create, create, create, render mind you

     

  • Sat, May 16 2015 8:17 PM In reply to

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Thanks Trevor!
    For Avid to make it a bug and work on a fix they need to be able to reproduce the issue. If any issue is confined to a limited number of system setups then it the chances of Avid reproducing it without our details is severely reduced. 

    The people posting here that it is not working have all been emailed (to the email address in their login details) and asked to send me their details. So far only one has replied. 

  • Sun, May 17 2015 6:34 PM In reply to

    • DIESELE
    • Top 100 Contributor
    • Joined on Mon, Apr 28 2008
    • Cymru/Wales
    • Posts 1,071
    • Points 13,220

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    TrevorA:

    Type-on works fine on OSX for me (8.3.1 and OSX 10.9.5)

    Still takes forever to render, create, create, create, render mind you

    I forgive it as on my fast PC rendering 5" text animations of 125 frames in 16bit is not too bad considering you can have animated lights and proper 3D modelled animations and transformations going on.  Admitedly if its a flat caption you get less value Hmm

    Andrew as per email - 'HELP' crashes for me in Marquee now too.

    Guys please fill him in with the few extra details so we can ge this nailed.  Thanks

     

    Symphony 2018.11, Blackmagic Intensity Pro (cant get it working well in 4k though for client monitor - which was the point...), WIN 10 on 2000Mbps M.2 SSD, Nvidia Quadro K2000, Asus X99 Mobo, 4.0 GHz Hex core CPU, 32Gb 2800 Mhz RAM, WD Black 8Tb RAID10

    VIDEO MEDIA PRODUCTION COMPANY AND FACILITIES CARDIFF, LONDON, BRISTOL, WALES, CRACKING PRODUCTIONS

     

  • Fri, May 29 2015 6:56 PM In reply to

    • jon45
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, May 2 2014
    • uk
    • Posts 4
    • Points 50

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    Same problem with my Win7 MC8. No F1 Marquee help and the typeon command crashes Marquee.

    Also my BCC8 3D title tool refuses to work with MC8. BCC9 works fine but $600 is a lot for a title plug in.

    Email me Avid and I'll report.

     

     

    hp z620 dual e5-2665 48gb ram quadro k4200 MC8 symphony option Win7 Pro [view my complete system specs]
  • Fri, May 29 2015 7:01 PM In reply to

    • DSMaMa
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Jun 29 2012
    • Posts 64
    • Points 765

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    i encountered this before and this is a known bug MCCET-489

  • Fri, May 29 2015 8:19 PM In reply to

    Re: Marquee 'Typeon' broken V8.3.1?

    This has been escalated. (again if it was already a known bug?) I am waiting for news from Avid.

Page 1 of 2 (16 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller