Latest post Wed, Sep 6 2017 3:56 PM by Frédéric. 16 replies.
Page 2 of 2 (17 items) < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Feb 23 2017 5:56 AM In reply to

    • Mondo
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sydney Australia
    • Posts 1,625
    • Points 18,630

    Re: Media Composer 8.6.5 + 8.7 XDCAM Export Problem

    Hmmm - I was getting a complete crash of my W10 system yesterday when ejecting disks from my PDW-U1 drive. Nothing to do with Avid - this was Catalyst Browse. I note Sony has not updated the FAM driver - it is only qualified on W7x64pro

    HP Z820 16GB RAM Winx64Pro SP1/Xeon 2620 x 2/Quadro 4000 NitrisDX, Fiber client Unity client 5.3 Build 15440, 4 bay SSD dock (Addonics) Custom build: Asus... [view my complete system specs]

    John

    Can we go back to the way audio nodes used to be selected? Please? ie if you have audio nodes at the same time on selected tracks; then selecting 1 audio node selects them all at that time. Having to shift select nodes or add an in and out is time consuming and counter productive. At least make it an option.

  • Wed, Sep 6 2017 3:56 PM In reply to

    • Frédéric
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jan 26 2015
    • Posts 6
    • Points 70

    Re: Media Composer 8.6.5 + 8.7 XDCAM Export Problem

    Hi

     

    I run MC 8.8.5 and I have the same issue with Xdcam U1 / U2

    When will AVID solve this bug ??

Page 2 of 2 (17 items) < Previous 1 2

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller