Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Avid Media Composer - Mac forum. See all tags in the site
  • BlackMagic Ultrastudio 4k, Audio capture FAILS

    Has any one ever had any luck capturing guide VO on a blackmagic ultrastudio 4k? Were running MC8.5, on a MacPro, as far as I can tell we have tryed everything, but to no avail, it just drops out saying no audio input, the Desktop app is set to XLR audio in, we have Deck turned off in capture tool, Blackmagic... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ajrnz on Wed, Mar 23 2016
  • Capture 32 kHz DV stream

    I have a MacBookPro with MC5.5. I capture via a G-raid firewire from a Sony DCR-TRV950E DV camcorder. My footage is shot in 12 bit/32kHz audio mode. I am trying to capture a full tape, making sub-clips based on timecode. Now, when I try to capture, after about 10 seconds, the video capture window freezes... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Knut Vassbø on Sun, Oct 16 2011
  • Analog audio input disappeared

    I have used my Sony PDX-10 for 6 years to capture analog video and audio to Xpress Pro and now Media Composer 3.5.4 on a Mac G5 & G4 (AV cable in, firewire out to computer). Suddenly the audio stopped working. The video still feeds through. I can still capture from the DV tapes and the camera will... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by giff on Sat, Dec 19 2009
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller