Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Adobe to Avid and Importing R3Ds

    Hello, Please excuse the long post, I know this may be a bit thick for what I’m inquiring about but I’d like to give some foundation to my issues in hopes to solve the multiple problems I’m having. I’m an Adobe Premiere editor, however, after the constant crashing and endless... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by We-Co on Tue, Jul 10 2018
  • Audio metadata has TRK info labeled in bin but not timeline

    Hello, An editor I work with likes the tracks to be renamed per the mics (i.e. mix, boom, iso Lisa, iso Brad). The only way I know of doing this is to rename each track individually per clip. It's very cumbersome. I can see the metadata in the bin where the tracks are labeled but in the timeline... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Elibeckg on Wed, Jun 6 2018
  • Error al exportar audio en avid.

    Hola a todos, he realizado una secuencia la cuál ahora quiero exportar y me da error, diciendome de que tengo un archivo de audio en mp2 y no me deja. Alguien sabe que puedo hacer para que me deje exportar? Gracias de antemano. (read more)
    Posted to Foro en Español (Forum) by Griso on Wed, Apr 25 2018
  • BWF Metadata Missing - ProTools Conform Issues

    Hello, I'm a film assistant editor and I just finished turning over a feature film to our sound department, but unfortunately they can't relink all the audio on their end (only some clips). I sent them both AAFs and EDLs for each reel but none of these method work. Our production crew used 2... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by JesusPM on Tue, Apr 24 2018
  • Audio going offline when linking from MXF

    I am using Media Composer First version 2018.3 on a windows 7 64bit machine. I am importing mxf files from my camera. When I try to ama link files the video is fine (from the video folder that I ingested from the p2 card ). Audio will not link. If I try to link it, it only does certain chunks or everything... (read more)
    Posted to Media Composer | First Forum (Forum) by lyrelyrebird on Fri, Apr 13 2018
  • Choppy audio

    I just installed Avid Media First on my laptop. I uploaded my video clips from my Galaxy S7 to my PC and linked them into AVID. Most of the clips I try to play have choppy audio. how do I fix this? Laptop: ALIENWARE 17 R4 Processor Intel(R) Core(TM) i7-7820HK CPU @ 2.90GHz, 2901 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical... (read more)
    Posted to Media Composer | First Forum (Forum) by logicshield101 on Thu, Apr 12 2018
  • Recover segment from a clip

    Hello, I have a clip with 8 audio tracks and 1 video but I bring to Timeline only 2 audio tracks and 1 video. After starting my editing I realize that I also needed the other 6 audio tracks for a segment of that clip. Is it possible to automatically set the exact In and Out in the master clip to recover... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Avidator on Tue, Apr 10 2018
  • OMF for post Audio

    Hello trying to export my audio sequence for post audio the mixer only works with OMF when I try to export in OMF I get this following error message: Audio is an AMA clip that cannot be exported as an OMF Export is cancelled. Why can I not export. Is it because we use an FS7 and I have to transcode my... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Agauth on Tue, Apr 10 2018
  • Grouping clips with shorter A cam

    Hi there. My sync clips are a different length, as A camera was cut halfway through the take. B cam keeps going another couple minutes. When grouping these clips, it takes audio from A clip which means half of the grouped clip has sound cut off when A cam is done. Is there any way to keep A camera first... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by eugenius on Tue, Mar 13 2018
  • MSM_CONS_MISMATCHED_WRITERS

    Lately I have been having problems rendering sequences. I've been getting this message (msm_cons_mismatched_writers) I have tried searching online for any tips but no luck. This error only happens when trying to render audio effects. For some reason Avid will render some but not others in the same... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Alejandro Galvan on Fri, Mar 2 2018
Page 1 of 30 (300 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller