Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Avid Media Composer - PC forum. See all tags in the site
  • Re: Avid MoJo SDI - no audio output

    Cheers Dom! Think i've sussed it. I get sound thru my rear connected speakers when 1394 is selected on the timeline window. I get sound via the headphone jack on the MoJo when 'Avid DNA' is selected. Since the Mojo is a DNA device (is this correct?) i think i'm correct in assuming i'll... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by willowspuppy on Mon, Mar 29 2010
  • Avid MoJo SDI - no audio output

    Apologies for bothering the forum with this, but it's annoying! I've got a MoJo SDI hooked up to a PC running MC 4.0. It's been running fine, but today when i started MC, i got this message: 'Switching to pulldown audio is not allowed. Proceeding will disable SDI audio output' I wasn't... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by willowspuppy on Mon, Mar 29 2010
  • MC 3.1.3 and MOJO SDI

    Hi all, I didn't see anything exactly like my problem in a search, hope I can get a hand here. I have been editing with MC 3.1.x with no issues using a basic 3rd party bridge. We now have a MOJO SDI (mostly for the frame accurate insert editing). Everything is working as expected except for one audio... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by VoSot on Thu, Jun 25 2009
  • Re: Using a set of PPM's with Mojo SDI

    Mojo SDI has two 3.5mm stereo jacks as analogue output providing four audio channels. So those are unbalanced outputs. You can easily wire those outputs to XLR connectors (connecting pin 1 and pin 3 to the ground), but the output will be unbalanced. In does not mean that unbalanced output will compromise... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by PPavel on Tue, Feb 10 2009
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller