Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forum Archives group. See all tags in the site
  • Animation seems like dv quality

    Hello, I'm sorry if my english is not good. I've a problem when importing clip mov (animation) that created from adobe after effect into avid xpress pro. If i look the quality in quick time player before importing file to avid, the clip is good and sharp. But, after importing to avid the clip... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by fididonk on Wed, Apr 14 2010
  • Sony Z1 Stopped Mounting

    Hi, I know this is probably an OS level issue but I'm shooting it here anyway. We just reformatted our windowsXP workstation and re-installed the AXPStudio. When we try to capture using the SonyZ1, we noticed that it would only mount on the system when it is on DV (downconvert mode) but would immediately... (read more)
    Posted to Avid Xpress Studio - PC (Forum) by Ervz Tia (Tikboy) on Wed, Nov 11 2009
  • Audio problems when going from DV25 to 1080I/50

    hello all i have recently offlined a short film in FCP.i have tried to move the project to avid to start an offline and conform it to HDV. i have had a number of problems doing this so far but one way or another i have gotten round them. Firstly none of the EDL's i had worked so i had to create and... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by adchambers on Wed, Apr 29 2009
  • Streamclip settings .MOD

    I recently purchased a Panasonic sdr-h60 hard drive camcorder as a backup cam. I use Streamclip to convert the .MOD files to .dv files. They look great and edit great in AVID. The thing is a .MOD file of about 35mb will end up as a 70mb .dv file (approx. doubling in size). Is the .dv export the best... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Dustin on Sun, Feb 15 2009
  • dv in blinking when "connected" firewire

    my sony dcr-hc85 has acted like a deck for years for me. I am getting a dv in signal, it is blinking. I have never paid attention in the past if it blinked, or was solid. According to my device manager IEEE is working and so is my card. I have 3 firewire inputs, nothing seems to work. Nothing is even... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by almeida on Fri, Jan 30 2009
  • Transcoding DVCPRO HD on DV for a digital cut

    Hello, I have a project shot on DVCPRO HD (1080i/25p). I'm working on a AVID XPRESS PRO MOJO 5.7.7. My client want the project on a DV-Cam tape. It's not a very good idea but he's the client... I tried to export QuickTime Ref, convert in QuickTime DV-Pal and re-import in a new AVID project... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Emroy on Wed, Dec 10 2008
  • 24p Issues <video attached>

    Ok, first time to cut 24p. I know ther's a lot of threads here but I can't find the exact answer...and I do not have a lot of time to do a thorough search. Please forgive me for posting. I stated a 23.976 project. I captured the clips and started editing. Just one miniDV tape source for this... (read more)
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Ervz Tia (Tikboy) on Mon, May 19 2008
  • 720x480 widescreen problem

    Hey, I'm using Sonic.. I mean Avid DVD 5.7 with AXP 5.8. I'm pretty sharp with knowing my formats, frame rates, pix aspects, etc. I'm trying to import 720x480 widescreen dv into Avid DVD, but no matter what I do it incorrectly recognizes it as 4:3. Avid DVD seems pretty limited compared to... (read more)
    Posted to Avid Xpress Studio - PC (Forum) by Blackburst1 on Mon, May 5 2008
Page 1 of 1 (8 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller