Search

Page 5 of 8 (76 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
  • Re: MC 8.9.1 and Boris RED 5.5 Conflict

    It's not a solid issue, but has happened twice today. I've brought in about 30 files total. It did it to me once yesterday and I thought it was a fluke. These are a blend of DNx145 up-rezing to UHD on import and also DNxSQ UHD imports. The AIF was a straight to 1080p import. This is very unusual for these imports to act this way. Thanks for
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Tue, Aug 29 2017
  • Re: MC 8.9.1 and Boris RED 5.5 Conflict

    Marianna, I have a case and I'm working with Jon at Boris. Something else to note with 8.9.1 - I am now crashing by importing Quicktime MOVs and AIF files. It doesn't bring me down entirely, but I get a white box that pops up that says I have crashed. The files do complete and I am able to save. This is may be a sign of bigger issues. Marc
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Tue, Aug 29 2017
  • Re: MC 8.9.1 and Boris RED 5.5 Conflict

    Hello again, Marianna. [Case : 03275411] I have been in communication with Dennis Moraga. I sent him a Collect. Someone else here in the Forum said he could not duplicate the problem on a Windows 10 box. But the fact it is happening on multiple machines and even once today WITHOUT a Boris effect, tells me it might be a C++ conflict with just how MC
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Tue, Aug 29 2017
  • Re: MC 8.9.1 and Boris RED 5.5 Conflict

    It's still happening for me. I did an uninstall of 5.5 before I installed RED 5.6. I don't know if it removed the C++ files, too. It kept all the licensing information. There is some kind of conflict going on. Not sure to how to troubleshoot. I can try removing the C++ files, but from what I read online, it is not recommended. Thanks for looking
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Tue, Aug 29 2017
  • Re: MC 8.9.1 and Boris RED 5.5 Conflict

    Windows 10 is a must to test. It is very different than older Windows systems. It is absolutely the Microsoft Visual C++ causing the problem. Boris IS phasing RED out. I talked to a salesperson this afternoon. They are moving everybody to Continum.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Mon, Aug 28 2017
  • Re: MC 8.9.1 and Boris RED 5.5 Conflict

    I just uninstalled 5.5 and upgraded to the "last" verison of Boris RED (5.6.0) and this did NOT solve our problems. It is persisting. I am working with Avid to see if I can remove the latest version of Microsoft Visual C++ 2013 v 12.0.40660.0 -- This must be causing the problem. I have tried rebuilding effects from scratch with the new version
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Mon, Aug 28 2017
  • Re: MC 8.9.1 and Boris RED 5.5 Conflict

    Yes, Media Composer 8.9.1 asked to install a customized version of Runtime. I remember that popping up when the application was loaded. Have you tried applying a pre-built effect? Opening Boris and making an effect doesn't cause the problem. It is when I drag an effect I have used in the past from my bin onto my clip. The specific effect is Sharpen
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Mon, Aug 28 2017
  • MC 8.9.1 to 2018.4 and Boris RED 5.5 & 5.6 Conflict

    Since upgrading to 8.9.1, I have noticed a conflict with Boris RED 5.5. When I apply the effect to a clip in my timeline, I get an error: Microsoft Visual C++ Runtime Library "This application requsted the Runtime to terminate it in an unusual way." This error is a hard crash that kicks me out of the software. The project is 1080p2997 at DNx100
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Marc Cebrian on Mon, Aug 28 2017
  • Re: TeamViewer Breaks Avid Capture

    This issue has been resolved by TeamViewer tech support. It is a TeamViewer issue and this was the solution: Create on the machine in the registry D-word 32 bit under HKLM/sofware/wow6432node/TeamViewer/ the name "EnableHooks" with decimal value 0 Then reboot the device.
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Marc Cebrian on Mon, Aug 28 2017
  • Re: TeamViewer Breaks Avid Capture

    To update you, I opened a case, but was eventually told "call TeamViewer" because it is their application causing Desktop Video to "blip" and break recordings. I have had contact with them, but they went dark after I did what the initially told me to try and that did not work. I'm still at the point where this is occuring. If
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Marc Cebrian on Tue, May 16 2017
Page 5 of 8 (76 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller