Search

Page 1 of 8 (72 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Re: Avid Titler+ - The good, the not-so-good and the ugly...

    sure there are many title tools out there. that are simple and work. I'm just flabbergasted as to the buggy unintuitive. Clunky, weird attempt of an integrated title tool. Almost decades on its way... I'm done with Avid all together, for an NLE. Ufortunately most post houses use Avid still, so for this movie ive been editing, I've been forced
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Fri, Apr 19 2019
  • Re: Avid Titler+ - The good, the not-so-good and the ugly...

    I know this isn't even a post ... but knowing what can be done with software these days, and knowing what kind of title software that are out there today, and knowing that this took Avid I dont know how many years to figure out - it's hard to even understand how they're still in business. This Title tool must be somebodys idea of a bad joke
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Tue, Apr 16 2019
  • Re: update 2018.12.2

    could be but, only AVID on my system... not the others. slows it down and casues delay when you press a button. up to 3 seconds. some times more. eventually it'll crash
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Fri, Mar 29 2019
  • Re: update 2018.12.2

    thanks for sharing your thoughts. And I agree. It's very personal as to what you're looking for in an NLE. Genrelally what you do with one mouse click or one drag in Resolve or some of the others, you do with 3 clicks in AVID. There's that. very tiresome. Been fiddling with short cuts that are not possible to do. But my big thing is performance
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Fri, Mar 29 2019
  • Re: update 2018.12.2

    not saying the other apps are flawless - but they just work, in terms of performance, for my use. And on my machine. Yes I edit primarely I don't finish, as such. AVID has never worked in terms of performance. And costumer care is ***. execpt for Marianna, who you turn to when you cant get a proper response from generel costumer care. which basically
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Fri, Mar 29 2019
  • Re: update 2018.12.2

    but there's nothing to fix. I'm just done. Avid just doesn work well. Period. ALL other NLE's do. doesnt matter what update, what new operation system update. they just work. snappy. real time. editing is quick and intuitive. Sure some bugs here and there. Avid is old fashioned and generally clumbsy, in my opinion. Just the fact that it
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Wed, Mar 27 2019
  • Re: Media Cache

    It’s an hour and 50 minutes. Feature length. Compared to other nle is not complex at all. All other nle’s Adobe FCPX Resolve they run like the wind with 100 % reliability. Some color corrections and margins that’s about it show wave forms screws up Avid but really annoying to turn off as I use them a lot for edit guidance i blame avid
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Tue, Mar 26 2019
  • update 2018.12.2

    so once again I updated and once again it runied everything. Seriously bad playback, beach ball and delays. Once again I had to install 2018.2.1 again, for this to work "properly" becasue it actually never really did, in comparison to other NLE's i.e show waveforms slow down everything in general, close to unusable. and have done for many
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Sun, Mar 24 2019
  • Media Cache

    Hi any comments on media cache settings? internal HD or external cache location? I'm having an annoying delay of seconds when hitting play or any form of editing really. it plays fine when it then plays. but avery time you do something there's a delayfirst. sometime it goes into spinning beach ball for a few seconds.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Fri, Mar 22 2019
  • Re: CMD Snap to edit point, broken or ??

    Im dragging the playhead and it snaps to an edit point. Now it works again. why I dont know... I restarted AVID, but I do that many times
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ulrich Thomsen on Wed, Feb 27 2019
Page 1 of 8 (72 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller