Search

Page 1 of 30 (300 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Re: Stills on the timeline?

    Hi, Can anyone please answer the initial question? Thank you, DC
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Fri, Sep 14 2018
  • Re: Stills on the timeline?

    Hi Marianna, Yes, I did. That explains it. Also, do you have an answer for the main question? DC
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Tue, Sep 11 2018
  • Re: Stills on the timeline?

    (erm, I don't understand how that font info, etc., above was reproduced. I can't edit it out. Odd.)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Tue, Sep 11 2018
  • Stills on the timeline?

    Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Tue, Sep 11 2018
  • Re: EQ3-7 Band not responsive

    Ok, thank you, though I am confused about the process. So do I uninstall, then reinstall, but before launching MC move the folder in question to some place else? If not, then what? Also, can you take a look above at the New BlueFX question? Thank you, DC
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Mon, Sep 3 2018
  • Re: EQ3-7 Band not responsive

    Hi Dave, Aaah, that's highlighted something else. Ok, so I wouldn't know where to move to. Literally cut & paste the folder and place it somewhere else - where? Your description of where the folder in question is correct. Yet, as well as "...Program Files\Avid\Avid Media Composer\AVX2_Plug-Ins" there is an AVX2_Plug-Ins folder
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Mon, Sep 3 2018
  • Re: EQ3-7 Band not responsive

    Hi Dave, I would not know what to do re: re-installing but messing around with the plug-ins directory first. Help? Also, I do not know how to delete photos/images so as to free up space for the uploads. D.
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Sun, Sep 2 2018
  • Re: EQ3-7 Band not responsive

    Nope, this forum is denying me access to upload a PNG. Odd, as I have uploaded numerous in the past. As for the main issue, it is not a case of rendering just yet, as beforehand it does not appear possible to affect changes using the plug-in. In the past, I have added the plug-in to the audio track, opened it up, then I think (if memory serves me correct
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Sat, Sep 1 2018
  • Re: EQ3-7 Band not responsive

    Hi, Can anyone answer these two points, please? Many thanks, DC
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Fri, Aug 31 2018
  • EQ3-7 Band not responsive

    Hi, I am trying to make fine changes to audio tracks by adding the EQ3-7 Band plug-in. However, while I have used this in the past and all has been well, for some reason this time, while it has been added, no difference is being made at all to anything audible. I appreciate that this is a blue-dot effect, but have no idea why I cannot hear any differences
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Supermandan1 on Thu, Aug 30 2018
Page 1 of 30 (300 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller