Search

Page 1 of 30 (300 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Where to post for-sale?

    Hi all, getting out of business and was wondering where I should post my current license, MOJO DX and dongle? I'd like to make sure I don't post anything in the wrong place. Thanks.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Sat, Oct 28 2017
  • Re: Avid Editor has stopped working

    The Matrox support thing sucks, but the crash and flashing I was having are gone now that I started with a clean win7 install. Wish I had better news for you, but spent 3 solid days with Avid tech trying every way with no joy. The problem with the BEX64 crash also happens to gamers apparently, at least that's what a google search showed, so it looks
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Fri, Feb 12 2016
  • Re: Avid Editor has stopped working

    According to an Avid document,,Matrox is stopping support for their products and Avid as of the 8.0...driver. They also said they would NOT support any Win 10 drivers, soooooo. Solved my flashing and BEX64 crashes, had to blow the entire system and re-install all starting with Win 7 sp1. Many hours spent trying to troubleshoot. This fixed it, and sped
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Thu, Feb 11 2016
  • Re: Avid Editor has stopped working

    Anything ever get resolved on this? Been working with support for 3 days now trying to stop weird flashing in MC GUI when moving clips in timeline, creating new clips etc. It's almost a crash, but not quite. When exiting MC i get the BEX64 error with mveEditingSystemTools.dll_unloaded error. Done everyting we can think of other than reinstalling
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Wed, Feb 10 2016
  • Re: Stupid sequence question.

    You got my head working again. All you have to do is do a video mixdown, drag the clip to the composer monitor and apply the motion effect. I knew there was an easier way, just couldn't remember. Thanks for the mind jog!
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Wed, Aug 26 2015
  • Re: Stupid sequence question.

    [quote user="Job ter Burg"] [quote user="Clement Canino"]if I create a sequence and want to do a speed change[/quote] Just drop a TimeWarp effect on the clip and open the Motion Effects Editor (under Tools). [/quote] Problem with that is I want to change the speed of the entire sequence, not just one clip. Sequence is made of 15
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Wed, Aug 26 2015
  • Stupid sequence question.

    I know this has to have been explained before, but if I create a sequence and want to do a speed change, the only way I have found to do it is to create a subclip, export the subclip as a QTR, then reimport clip and do a motion effect on the new clip. Gotta be a better way, right?
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Wed, Aug 26 2015
  • Re: Unable to capture HD with 48048 audio

    Job has it! I am trying to live capture the output of the camera, not work with files. I do Video Assist so its all live for me. The real issue with all this is that on this revision of the Amira firmware they have given the camera the ability to do UHD. Once in that mode, it no longer allows the camera to output a live 23.976 signal, only 24P or PsF
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Wed, May 6 2015
  • Re: Unable to capture HD with 48048 audio

    Forgot to add, also tried to capture with another Avid I have using an MXO2LE, and that had no problems capturing in either 24P or 24PsF with audio. Problem seems to be the MOJO DX is a lot more sensitive to the audio rate than the MXO2.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Wed, May 6 2015
  • Re: Unable to capture HD with 48048 audio

    Project settings on camera are 23.976 Project, Video output that I am trying to record was set to 24PsF. MC would not capture video, with the 48048 audio error message. Spoke to Arri tech, said that for some reason on this firmware update for the Amira they left out the 23.976 option on the camera out. The tech knew nothing about the embedded audio
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Clement Canino on Wed, May 6 2015
Page 1 of 30 (300 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller