Search

Page 1 of 11 (101 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Re: Audio keyframe (changing volume of a group of keyframe)

    Since this thread began I too now have become firmly embedded in the Adobe Cloud. I had been an Avid advocate and user for years but time after time they fall short when it comes to listening to users needs. The problems with the group audio keyframe feature is a prime example. They are just too slow to react to changes in the industry and the big advances
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Mon, Aug 4 2014
  • Re: Audio keyframe (changing volume of a group of keyframe)

    I've been banging the drum with everyone else about this since MC7 was released. Seemingly to no avail. I've already switched to premiere cc for much of my work. Adobe have made huge strides while Avid just seem to paddle backwards. They don't seem to understand that's it's little things like this that can drive users nuts.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Wed, Jan 22 2014
  • Re: MC7 same as source slow exports

    I haven't tried mixing down. Why would I need to do that? I have tried exporting to the drive where the media files are held and to a different external drive and this made no difference. i did an export last night - an 80min sequence with DNxHD 90x media took around two and a half hours to export same as source.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Fri, Oct 25 2013
  • MC7 same as source slow exports

    Hi, Not sure anyone can help with this but... Every year I transcode and export a supid amount of films for a film festival. I edit the film together in sequences befitting genre and export. Last year I worked from MC6.5, trancoding all media to DNxHD 90x. Any differing framerates I dealt with before ingest. Everything comes out at 25p. Most of these
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Thu, Oct 24 2013
  • Re: workflow for different frame rates in MC7.0

    Thanks, Kevin. I thought that might be the case.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Mon, Oct 14 2013
  • workflow for different frame rates in MC7.0

    Hi, I am working on a project which has many files in different frame rates (23.98, 24, 24.98, 25, 29.97 etc) and I will be outputting to 720p 25fps (most of the files are 25p). With the 25p material I am linking via AMA and transcoding. What is the best way to deal with the non-25p material? Does MC7.0 offer a different workflow via AMA? i.e. can I
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Mon, Oct 14 2013
  • Re: MC7.0 gamma shift on import and export

    Firstly thanks to all who have posted thus far. Here are some responses to your comments and suggestions: I did have Perian installed and have now removed it. I restarted the machine and re-imported with DNxHD 90x with the same results. Could it be that I need to re-install MC having removed Perian? [quote user="janusz"]The difference between
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Sun, Sep 8 2013
  • MC7.0 gamma shift on import and export

    Hi there, I have just upgraded to MC7 from 6.5 using a free upgrade. Having run a few tests I am experiencing a noticeable shift in gamma levels, something which did not happen with either v6.5 or 5.5 (and I am running the same system). I am working a project which happens once a year - encoding and editing films together for a film festival. The workflow
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Sat, Sep 7 2013
  • Re: Help! MC 6.5.2 Activation Code will not work

    FIXED! Anyone else having an issue with this, you may need to update and re-scan the dongle several times. Once scanned close the dongle application and re-open to make sure the update has worked. Without closing after the scan my dongle insisted it was still only licensed for MC3.5 even though the update appeared to be successful.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Thu, May 9 2013
  • Re: Help! MC 6.5.2 Activation Code will not work

    UPDATE: Avid have just emailed me a dongle updater .avd file (nothing to say this would happen when I purchased the upgrade). I have updated the Dongle with the .avd and software will still not activate *this dongle is not licensed to use this software*
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Snowball on Thu, May 9 2013
Page 1 of 11 (101 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller