Search

Page 4 of 7 (67 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last »
  • Re: MC/SN 6.0.3.2 Patch NOW AVAILABLE

    Thanks for the heads up Larry. I'm having problems though. I've downloaded the installer twice now and can't open it - the Mac error message says it's not recognized. Both times the symphony_6.0.3.2.dmg files are 2.16GB. I've tried restarting to see whether that would make a difference to no avail. Perhaps the install file is corrupt
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by firebladedemon on Fri, Nov 9 2012
  • Re: Avid MC and Sony XDCam EX 35 Mbits vs DNxHD115

    Hi Anthony, The biggest difference you'll see between consolidating your XDCAM rushes and transcoding to DNX is in responsiveness. XDCAM decoding places a big load on the processors and consequently moving through rushes at speed becomes quite 'laggy'. By which I mean that if you're used to any of the intra-frame codecs (DNX, 2:1, prores
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by firebladedemon on Sat, Nov 3 2012
  • Re: MC/Symphony 6.0.3.1 & ML 10.8.2

    Hi FSD, Thanks for the reply, that's good to hear. I'll see if there are any more replies and then go for it (not forgetting to clone the old system just in case!) Cheers
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by firebladedemon on Fri, Nov 2 2012
  • MC/Symphony 6.0.3.1 & ML 10.8.2

    Hi, Has anybody got any experience of whether this configuration is working? I've got 6.0.3 on Lion 10.7.4 and would like to go up to Mountain Lion but of course it's impossible to get 10.8.0 from the App Store, only the current 10.8.2. Thanks. MacPro 3,1 - 2 x 2.8 quad, 16GB ram, GT880 Gfx, OSX 10.7.4, Symph 6.0.3
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by firebladedemon on Fri, Nov 2 2012
  • Re: Full Screen Playback Bug 6.0/6.0.1/6.0.3

    Any news on fixing this bug? I would say that it is not expected behaviour, certainly previous versions of Media Composer didn't behave in this way, currently in colour correction mode I have to park on the frame, toggle source/record twice, make an adjustment then toggle source/record twice again just to see that adjustment....over and over again
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by firebladedemon on Wed, Oct 10 2012
  • Re: MC 6.0.3/SN 6.0.3 bugs.

    Full screen video still not working correctly SN6.03 Mac OS 10.7.4
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by firebladedemon on Sat, Sep 22 2012
  • Re: Quite disappointed

    With respect, if people don't express their opinions politely then AVID has no oportunity to react to them. I had a look across the Mac (because I'm a Mac user) and Symphony (likewise, because I have Symphony) boards and didn't see much discussion so I created a thread of my own. I have been a vocal advocate of AVID over the last couple
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by firebladedemon on Fri, Sep 14 2012
  • Quite disappointed

    When I saw that 6.5 had been released I was excited... for a moment. I don't know about anybody else but I was expecting that AVID would sort out more of the bugs in 6.0.3 before releasing a paid upgrade. I'd just like the software to work as advertised without having to pay extra. Feels like AVID of old is back...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by firebladedemon on Fri, Sep 14 2012
  • 6.0.3 full screen display still not working

    Full screen mode still appears to have a mind of its own. In source/record mode when full screen is activated I often have to toggle between source and record monitors in the composer window to get the sequence displaying on the second monitor. In CC mode the only way to get it to display the clip I want to correct full screen is to briefly play the
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by firebladedemon on Wed, Aug 29 2012
  • Re: Gamma shift

    This is interesting and I don't doubt that what you say about the two processes is correct but I don't understand 1) why it would be different now compared to earlier versions of the software which worked perfectly well and 2) if the graphics card is causing the problems why the same shifts aren't occurring in full screen playback mode to
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by firebladedemon on Mon, Jun 25 2012
Page 4 of 7 (67 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller