Search

Page 1 of 5 (48 items) 1 2 3 4 5 Next >
  • Re: UPDATING DONGLE

    Hi Ralph, Was able to solve the problem with phone support today. Thank you!! Thanks to Avid! Am up and running! Cheers, Paul
    Posted to Licensing Options (Forum) by aphollywood on Tue, Jul 12 2016
  • UPDATING DONGLE

    Hi, I'm trying to update my Dongle, but when I click through the Applciation Manager, and click on Licensing, per the instructions that came when downloaded the Updater.avd....it says none of my products can be licensed via Application Manager. Uh, I've had MC for years. Am trying to get v7 to recognize my Dongle now that the trial has expired
    Posted to Licensing Options (Forum) by aphollywood on Mon, Jul 11 2016
  • Re: New Canon XF AMA plugin & New Qualified Systems

    Thanks. Appear to work. (Has on one clip anyway. Trust it will continue to.) Cheers!!
    Posted to Get Started Fast (Forum) by aphollywood on Thu, Aug 21 2014
  • Re: New Canon XF AMA plugin & New Qualified Systems

    I downloaded and installed the plug-in (MC 6.5.4) but it fails to allow me to AMA link to Canon 300 mxf clips. This is very frustrating. Any tips, clues, solutions. Running Mountain Lion 10.7.5 on a MacPro
    Posted to Get Started Fast (Forum) by aphollywood on Thu, Aug 21 2014
  • Re: USB Headset...?

    So I take it this has never been updated with all the AVID updates. Still unable to record audio via a USB mike, correct? I've tried, and can't get Avid to recognize a USB connection, unless there's a work-a-round I'm not aware of. Any new knowledge out there about this? (I'm working in 5.5. Maybe this is one thing they could add
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by aphollywood on Sat, Aug 20 2011
  • Re: Is AMA worth it?

    AMA Plug In Question? When I click on the Canon links on the Plug Ins page - it redirects to the Canon site (fine) but I can't find any plug-ins over there. I do a search for plug ins, and get nothing. Are there plug-ins for the Canon products, or...? If yes, anyone got a direct link that takes you to the download?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by aphollywood on Sun, Jul 31 2011
  • Re: FAILURE TO LAUNCH

    P.S. I wander around different forums - but don't we have some way of noting when a question has been answered/solved? I can't find any ICON to activate to let Forum users Know this is a thread to which we've sewn up a solution. (Yeah, yeah, I couldn't resist.)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by aphollywood on Sun, Jul 31 2011
  • Re: FAILURE TO LAUNCH

    WOW! Okay, It wasn't the AJA card, which I'm going to reinstall in a minute and try to launch again. It appears to have been nothing more than a Logitech camera/microphone combo (for Skype) attached via USB. I wasn't thinking about that, but when I saw it in the system pref audio list, I pulled it and tried to launch again, and presto, it
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by aphollywood on Sun, Jul 31 2011
  • Re: FAILURE TO LAUNCH

    I'm glad Marianna is here. Larry, thanks for the quick replies. Let me clarify: I'm not installing from a download. I bought the upgrade production package from my friendly reseller (Keycode) a few days ago. So I'm installing off a disk. I'm installing the Mac OS off a disk too - Snow Leopard 10.6.3, which I then upgrade via download
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by aphollywood on Sun, Jul 31 2011
  • Re: Media Composer refuses to start. Segmentation Fault

    I get the same error, after first getting notice that MC can't initialize audio hardware - (what audio hardware?) and it won't open. I've posted under FAILURE TO LAUNCH, have reinstalled (clean install the 10.6.6 OS and MC Production Suite) restarted the computer a couple of times, repaired permissions, and still can't get MC to launch
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by aphollywood on Sun, Jul 31 2011
Page 1 of 5 (48 items) 1 2 3 4 5 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller