Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • No operating website at http//:activate.avid.com

    Loaded Media Composer onto my system - started it up - got the activation requirement screen set up - got onto http//:activate.avid.com as instructed in the Installation book - message comes up ''Google Chrome cannot connect to site'' - tried 3 other computers in house - same message...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Andrew Edmonds on Thu, Apr 15 2010
  • Logic Board

    Just got my logic board replaced on my MacBook Pro, and now I can't activate avid media composer 3.5. Previously installed on the same system, but it seems that the activation key now doesn't exist for the program (I guess that lives on the logic board?)... Has anybody else had this problem?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ehleybay on Mon, Apr 5 2010
  • Deactivating Avid after accidental uninstall

    Hi I had installed Avid media composer 4.0 on my pc earlier this month and registered it and it worked fine. A week later I decided to re-install windows (for my own reasons) and formatted my hard drive (which also contained my avid install). I read in my manual which states that i should have first...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by basketballjones on Sat, Mar 20 2010
  • Software Activation failed

    I'm a student who purchased Media Composer. I have a MACBook Pro and can't seem to activate it. Any ideas? I've registered over the internet, but cannot get the app to launch... very frustrated... Any help would be appreciated Chris OHIO
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ChrisOH on Fri, Mar 5 2010
  • Help! Problem after upgrading from 3.5 to 4 - SOLVED

    Hi. I had a confusing experience that I will try to summarise to the best of my knowledge. I purchased in August 2009 Avid Media Composer 3.5 ACADEMIC, after running the trial until expiration. I activated the 3.5 software and worked for a couple of months. Now I found out that I could upgrade for free...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by starsitani on Sat, Oct 24 2009
  • Audiosuite Plugin activation

    Do I need to activate my audiosuite plugins? the only one that works is compressor/limiter dyn 3. If I apply any other to any sound clip, I get the following error... I think they all worked in previous mc versions? What am I doing wrong? Thanks for help! Andre.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by addinski on Mon, Jun 29 2009
Page 8 of 8 (76 items) « First ... < Previous 4 5 6 7 8

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller