Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • segmentation fault error every single day

    I feel like this is a consistent problem on AVID, and I know this question has been asked before, but it feels like I've read every post on this error I could find and still not found a solution. I'm the only AE for a doc, and my editor keeps running into the dreaded segmentation fault error...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Alexandra Nichelle on Mon, May 16 2016
  • Avid 'Colour Adapter' Effect, Non-Removable

    Hi all, I am in need of some help! I am using MC 8.Something? and whilst importing AMA clips into avid I have noticed a non-removable colour effect on all of my imports. As I have been importing for months and only my recent imports have this effect on them, I would like to reapply this ‘colour...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Flannel on Thu, May 5 2016
  • Re: Importing MXF – PMR Issues

    Okay so it seems the footage has come straight from EVS, so it does not look like Avid will recognise the media!! I am currently using Media Exchange to re-wrap each EVS_MXF file to 'Avid MXF OPAtom' Is this correct? I have a long Wait!!!
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Flannel on Wed, Mar 23 2016
  • Importing MXF – PMR Issues

    Hi All, I have been wrestling with this issue all day and any help would be much appreciated! I have been given a hard-drive with 6 large MXF files that are over 730 GB, I have copied them over to my ‘Avid Media Files’ directory and placed them in the relevant numbered ‘MXF’ folder...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Flannel on Tue, Mar 22 2016
  • Avid 8.5 and relink to file(s)

    I just came across some odd behavior when trying to point some offline AMA clips to the original files. Normally when using the relink to file(s) command, a file browser opens and at the top you see the filename of the file you are searching for. It appears this is not happening. If I select multiple...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Robert B on Thu, Mar 17 2016
  • Wrong contract expiration date after 8.5 installation

    Hello! I have a perpetual license that Expired on March 2016. Today I unistall my 8.4 to upadate 8.5. I deactiveted my license and then, after 8.5 installation I reactived it again. All worked ok! But now when i start 8.5 I get this strange text "This software was relased past your contract expiration...
    Posted to Licensing Options (Forum) by Jacopo Reale on Tue, Feb 2 2016
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller