Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • HDV 720p25 project no longer accepts my footage

    Am I going mad? I worked on an HDV project recently, shot on JVC GY HD100e, in 720p25. After I finished the project I deleted the media, archived my project. Now, 2 months later, the client wants some changes. I find my tapes, get Avid going , navigate to my archive, open the project, set the camera...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by grayboy on Tue, Aug 10 2010
  • Sound and the Sony GV-HD700

    I am trying to capture with my GV-HD700 but for some reason, the system is acting like it captures about the first 5 seconds. Then the capture light stops flashing and I get a message that the audio and video signals have stopped unexpectedly. Has anyone else run into this problem and how did you solve...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Kevin Bruno on Mon, May 24 2010
  • Unwanted Split Screen while Capturing

    I'm having problems capturing from my DVD player into Avid. I'm using Component Out. The sound works fine, but the picture is split. It plays perfectly through the monitor at the same time which is strange. I've tried rebooting and swapping cables over etc, but nothing is working. Has anyone...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by ponder on Fri, Dec 18 2009
  • Can't capture from any 1394 source after 3.5 to 4.0.3 upgrade

    Had MC 3.5 Academic, was working relatively well, a few issues with capturing from a JVC camera. Recently finished the upgrade to 4.0.3 (thanks to Marianna my new hero). But alas--now I cannot capture from ANY camera or deck. It is as if the upgrade made my 1394 ports invisible to Avid and other software...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Douglas Flanagan on Thu, Nov 19 2009
  • Media Composer can't find dv converter

    I'm sure someone's addressed this issue before but I can't find the posts. I'm running MC 3.2 (3.13 actual) and it can't seem to find the external capture device (pyro av link 550) that I seldom use. I normally capture and digital transcode straight from and to my Sony HVR-VU1 so...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by JLM17xx on Tue, Nov 17 2009
  • Having Trouble Importing A Digital Video Into Avid

    Hello, I recently upgraded my Avid system to the Avid Media Composer version 3.5.4. I am needing to import a Mini DV tape on to the system using an Optura 300 Canon digital camera. I am having trouble importing the audio (there is a little bit of static when it's on the timeline). However, the video...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by NML on Sun, Oct 25 2009
  • System lock up when capturing video

    MC 3.5.4 locks up when capturing video. The digitize tool activates the deck and starts playing the second the video would pop up in the monitor the system locks up, and the deck continues to play. I just recently updated from XP and was cutting on MC 3.5 for 2 or so weeks. I've updated to 3.5.4...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Mugsy314 on Sat, Aug 8 2009
Page 1 of 1 (7 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller