Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Batch Capture Problems with Symphony 5.5.3

    <Moderator's Note> I have split this off and given it it's own thread. Please do not post unrelated topics in existing threads. Thank you for your cooperation. Larry Rubin, Forum Moderator I am experiencing Batch Capture problems with Avid Symphony v5.5.3. I am unable to batch capture into...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Twosheds on Mon, Aug 29 2011
  • CANNOT EXPORT!!!!!!!!!!!!

    hi, i'm working at a video production company atm and we are running the avid trial to see if we like it. we are having a problem rendering, when i render the program closes, no warnings, no error messages. can anyone help? any help would be much appreciated. thank you
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Sgoldman on Thu, May 21 2009
  • Dongle doesn't read, please help!

    Hey, I've just found my box of Avid Xpress Pro stuff in my basement. I bought it a few years ago, but I never actually installed it because I was always using my school's editing tools. Well, I figured I should probably put it on my computer now, and so I've opened my box, finally. I installed...
    Posted to Avid Xpress DV - PC (Forum) by Ryou_Concord on Thu, May 15 2008
  • re-installation of Avid dv

    I hope there's someone out there who can help me with this problem. I have an old avid 3.0 version. My internal hardrive crashed so i had to replace it. My os was win 2k so I re-installed all the softwares and drivers again. I even re-installed avid v.2.0 to install fixes before re-installing v 3...
    Posted to Avid Xpress DV - PC (Forum) by ragingjo on Mon, Apr 28 2008
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller