Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Batch Capture Problems with Symphony 5.5.3

    <Moderator's Note> I have split this off and given it it's own thread. Please do not post unrelated topics in existing threads. Thank you for your cooperation. Larry Rubin, Forum Moderator I am experiencing Batch Capture problems with Avid Symphony v5.5.3. I am unable to batch capture into...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Twosheds on Mon, Aug 29 2011
  • Dekocast Engine Trigger plugin issue

    I noticed that Engine Trigger plugin works randomly on Dekocast v4.2.1. Talking about the same clip, the plugin sometimes detects the end of the clip and works well but sometimes it doesn't recognize the end of the same clip so it doesn't work. Has anybody seen these problem before? what could...
    Posted to Avid Motion Graphics (Forum) by m.cantaluppi on Thu, Nov 25 2010
  • Dekocast v4.2.1 playing clip issue

    Hi, my name is Mariano and I work for TIBA in Buenos Aires. We have almost 40 Dekocast, 13 Pinnacle version and 27 Avid version. Since 3 or 4 months ago we are having some problems with those Avid Dekocast. We have a scene which have an action that plays a background at the top of the screen and put...
    Posted to Avid Motion Graphics (Forum) by m.cantaluppi on Fri, Nov 5 2010
  • Problem with Dekocast Transcode

    I have a DeKoCast, and I need to import a clip. With DekoCast I find the software Transcode.exe Vers.1.2.0.144, for converter clip file to clip .mxf for DekoCast But this software don't work property. When i go with "start transcoding", software stop and create an error log. This is the...
    Posted to Avid Motion Graphics (Forum) by scalpita on Fri, Apr 16 2010
  • XML problem with Dekocast.

    Hi all, We recently bought a used Dekocast system and I am new to Dekocast. It was not stable and I had to install system again. It seems to work fine now. When I create a scene in Dekocast and want to save it I get an error message saying this: ERROR xml : XML save scene file raised COM error:'System...
    Posted to Avid Motion Graphics (Forum) by CDNJ on Tue, Aug 5 2008
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller