Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Re: BCC 8.1 conflicting with BCC lite. Possible issues with MC 8.3

    Were you able to successfully uninstall the lite package and re-install your other Boris Continuum plug ins?
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by awise on Mon, Jan 5 2015
  • Can't install NewBlue update

    Hey gang, I tried to install the newest NewBlue Titler Pro patch (NewBlueTitlerProForWindowsSetup10-131217.exe) and I got this error: %ProgramFiles(x86)%\Avid\AVX2_Plug-Ins\NewBlue Titler Pro for Windows\MCTitlerProHost.avx Click Abort to stop the installation, Rety to try again, or Ignore to skip this...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by zefrem7 on Mon, Jun 9 2014
  • Avid FX install error

    When trying to install Avid FX 64bit, the installation stuck after few seconds, and won't complete. After writing the SN I have, it starts the installation, until it reaches a point that it stucks and opens a new window with the title: C:\Windows\Installer\MSI1236. tmp, and stops there.. I just upgrade...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by urig77 on Mon, Dec 31 2012
  • Help - installing Symph 6.0.3 on new Mac

    I have installed Symphony 6.0.3 on a new Mac 2x2.66 6 core. OSX 10.7.3 Nitris DX that was on a system that formerly ran Symph 6.0.1 on a different Mac. Symphony hits the splash screen then I get an error message "A required hardware download was not performed" I have tried a clean install of...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Ricola on Mon, Oct 22 2012
  • Re: MC 5.0.4.2 / NC 9.0.4.2 Patches NOW AVAILABLE

    Hello. I just got back from a OSX SnowLeopard recovery. I installed/updated to MC 5.0.4.2 but got a software activation failed message, so I planned to revert to 5.0.4. After the install, I had several error notices (screenhot). Iinstall was successful. After the reboot, I launched 5.0.4 but I still...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ervz Tia (Tikboy) on Thu, Mar 1 2012
  • Batch Capture Problems with Symphony 5.5.3

    <Moderator's Note> I have split this off and given it it's own thread. Please do not post unrelated topics in existing threads. Thank you for your cooperation. Larry Rubin, Forum Moderator I am experiencing Batch Capture problems with Avid Symphony v5.5.3. I am unable to batch capture into...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Twosheds on Mon, Aug 29 2011
  • I can't uninstall media composer 5.5.2

    (I am on a mac) I have deactivated my software license through media compser, inserted the install disk and opened media composer uninstaller in the applications folder (as the README for 5.5.3 suggested) when the uninstaller opens all the files pop up with unchecked boxes next to them but before i can...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Jacob on Thu, Aug 25 2011
  • segmentation error after installing 5.0.3.7

    A fter installing a new and clean verson 5.0.3.7, I get the following error : segmentation error at mainthread at 0x0 It happens when it says "initializing Audio," so I wonder if it has something to do with Avid 's audio drivers. Has anyone an idea how to solve this?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by nadia@avid on Thu, Jan 13 2011
Page 1 of 1 (8 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller