Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • HELP - Assertion Failed trying to open Tool Palette

    Hi all, we are having a continued error message, related to the attempted opening of the tool palette, from both the source/record monitor, and the settings list in the project window. This only occurs when logging in through network account. Please see below. System setup: MC 2018.5.1 on Sierra 10.12...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by SwissGarry on Fri, Aug 24 2018
  • Re: Assertion Failed Error

    Hi Marianna, thank you for the response. We've got well over 10% of the drive space left on both media drives (a 4TB and a 1TB drive). The problem is now appearing when trying to 'reveal in script', although it is inconsistent.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jessgold412 on Fri, Jul 31 2015
  • Assertion Failed Error

    Hi all, My editor keeps running into this error (screenshot attached) while trimming in our sequence. Any ideas about what may cause thisand whether there is a solution? Thanks, Jesse Running MC 6.5.2 Mac Pro OSX 10.7.3 8Gb mem 2 x 3.2 GHz Quad Core Intel Zeon
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jessgold412 on Tue, Jul 28 2015
  • SM DF-NDF Mismatch - ASAP

    Hi! I have a problem in our new project. About the project: RealityShow - Slovenia We have two locations with the same system. We record media with Metus. The settings is 1920x1080 XDCAM50 and the raw (mxf) file is sotred in a PC on each locations. In every hour Metus create a raw file. The disks is...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Alexy on Thu, Mar 19 2015
  • Media Composer 8.1 Mac Download Not working

    I just tried dowloading the Media Composer 8.1 Mac installer last night and again this morning, whcih is supposed to be over 2 GB, and the download is only 119 MB so it wont even open, getting the "no mountable file system" error. Am I the only one having this issue or does anyone know of a...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Jacob on Fri, Aug 22 2014
  • Batch Capture Problems with Symphony 5.5.3

    <Moderator's Note> I have split this off and given it it's own thread. Please do not post unrelated topics in existing threads. Thank you for your cooperation. Larry Rubin, Forum Moderator I am experiencing Batch Capture problems with Avid Symphony v5.5.3. I am unable to batch capture into...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Twosheds on Mon, Aug 29 2011
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller