Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Avid Crashing On Mac When Editing 4K

    hello, I have an iMac OS X Yosemite version 10.10.1, 3.4 GHz intel Core I5, 8GB 1600 MHz DDR3. I am currently shooting with a Sony a6500 in 4K. I have the latest version of avid PLUS the Nablet XAVC S Plug-in that can link and transcode sony 4k footage. everything has been fine so far, except as I start...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by manderson55 on Sat, Dec 16 2017
  • Mac Yosemite not importing Sony CX550 media - Any suggestions?

    Hey yall! Newbbie here. I just updated my 2008 MacBook Pro to Yosemite 10.10.3 and updated my Final Cut Pro X to 10.2 This is where everything got messed up., I use 3 camera when shooting for my band. My GoPro, Canon, and Iphone media all imports with no problems and bouncing them has no issues either...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by brothersgowbass on Mon, Jun 15 2015
  • Z7 imports

    I've spent a day Googling and come up with lots of questions, but no definitive answer to this one... I'm a recent convert to Symphony from FCP. Recently been shooting on Sony Z7 using the memory recording unit and compact flash - ordinarily, I'd log and transfer this using the Sony FCP plug...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by schappers on Tue, Jun 26 2012
  • Sony Z7U capture to Avid

    Hey so I have MC4.0.5 and I'm trying to capture from my deck but it will only play for 20 mins or so and then stop capturing. Here are my steps: MC & Comp. are both launched; open capture tool: Adjust deck to sony z7u (I've tried all formats, 24/30/60): All come up with the same problem....
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ryds4fun on Sun, Aug 7 2011
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller