Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Nitris signal black and white / breakout box weird electrical issue

    Hi, Our Symphony started displaying the timeline on the client monitor in black and white, the timeline is in color within the Symphony application. When restarting the computer and the breakout box, I pushed the on button at the front of the Nitris HD box and the light started flashing amber rapidly...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by dgorack on Tue, Apr 16 2013
  • Software-Only vs. Hardware-driven In Regards to 10-Bit

    I've noticed that the 10bit option in the video quality menu on my timeline is only available on the hardware-driven Avids at my office. (The ones running off Nitris boxes etc.) I have a few computers that are software-only Avids and was curious how they handle 10-bit, if at all? Do they peak at...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by ChrisCCollins on Fri, Aug 3 2012
  • Nitris Classic (not dx) Symphony 3.1.3 slow timeline issue

    Hope someone can help out, but we've had an issue with our system for a while and can't seem to pin down the issue. Specs are: hp xw8200 bios v 2.10, nvidia quadro 3450, 6GB ram, nitris classic hardware (dna), ultra 320 scsi raid (12x146GB drives for 1.5 TB) version 3.1.3 symphony nitris sw....
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by jordanf on Fri, May 28 2010
  • No video playback in Source/Record Monitors

    Just joined the forums, so I haven't had the chance to post my complete system specs, but I've ran into an issue with a recent Vista install on an xw8200. I knew before going into this that this particular setup wasn't supported, but I had no choice other than to try and configure together...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by trevache on Thu, Apr 1 2010
  • Symphony nitris Title problem

    Hi evrybody, I've got a strange problem with a Symphony Nitris V3.1.3.9 on Workstation XW8400. >>> I can't read a fixed title who is save on SCSI support. But it's possible with scroll or roll title. If I save a fixed title on sata support , there's no problem. A lot of test...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by djamyxx on Fri, Feb 12 2010
  • conforming 50i footage into 24p

    Hi i'm on a 1080/50i project and need to conform it onto a 24fps one. Most of the movie will be re-conformed through Quantel Pablo, but the original rolling title created in Title Tool need his framerate to be changed too !! I've done the 1080/50i to 1080/25p conversion via "right-clic modify"...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bachul on Wed, Oct 7 2009
  • Nero 9

    Has anybody had any issues with Nero 9 affecting memory within Symphony. We are on a Symphony Nitris version 3.1.3 on an xw8400. Everything was running fine until we installed Nero 9 at which point the editor reported random freezes while playing sequences. Uninstalled Nero for a few days and everything...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by FFFearlesss on Thu, Jul 9 2009
  • Re: Symphony Nitris Classic with Vista?

    Can I use Vista Business 64bit SP1 on a XW9300 connected to Nitris Classic? This xw9300 is running on AMD Opteron Dual Core 2Ghz Processors (code name from AMD is 270) with 4GB of RAM. And I'm using Symphony 3.1.x One document on the Knowledge base site from Avid said that this isn't supported...
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by bartaarnink on Thu, Apr 9 2009
Page 1 of 1 (8 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller