Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • playing quicktimes in MC5

    i will be visiting here often, it seems, as i am switching back to AVID after starting a project in FCP years ago. so here goes it, and your patience with my ignorance is appreciated: when i try to play my quicktimes (some of them DF, some NDF) in a new avid project (set at 30i NTSC because all my footage...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by racheleah on Tue, Sep 28 2010
  • coreMIDIServer.framework

    Greetings. I am not sure if this is where I should go but I am running MC on an iMag G5 20" using 10.5.2, running awesome I might say, but I noticed a folder in my dock when MC is running named coreMIDIServer.framework. When I right click it, it says the application is not responding. MC is not...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by editorGerry on Tue, Jun 17 2008
  • "Bus Error" in thread "Main Thread" at address 0x0 - Please Help

    Hello - I feel like I'll promise you my first-born if someone can please tell me why this is happening and how to fix it. Please help! I need to work and this is killing me.... This error occurs every single time I try to open Avid, and sequentially closes immediately after the error appears. I am...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slinkyboa on Wed, May 21 2008
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller