Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • problem with the trial AvidComposer 2018.5

    Hello from Greece its been 2 weeks that i have download the trial 2018.5 i think AVID is great, but i have a problem while i am editing, sometimes stops, it freezes and this message is poping " Exception: Streamingplayconsymer:ExecutePassTIMEOUT" A friend of mine checked my PC and said that...
    Posted to Community Issues and Suggestions (Forum) by mariematzi on Wed, Nov 21 2018
  • Problem with the imported footage's color

    Hi there, I'm having a hard time on understanding why when I import some footage (through mxf-mdb) on my Avid, they appear to be with psychedelic colors... The transcodific to mxf (with Davinci) appears to be ok; when I check the footage opening the MXF, it looks fine. The project on Avid is set...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by LusBale on Tue, Nov 20 2018
  • Avid MC 8.9 changes clip length in sequence when relinking

    Having a very strange issue that has been causing me grief during our uprez. I take my editor's offline finished sequence, mix it down for a reference layer. Decompose all clips and overcut the video reference on the top layer. Then I relink to the online drive, which already has some high resolution...
    Posted to Community Issues and Suggestions (Forum) by KHerring on Fri, Nov 2 2018
  • Problemas con Pro Tools Activation Code

    Alguien podria ayudarme, hace poco compre el Pro Tools 12 y hoy que lo quiero bajar el codigo de activacion que trae la tarjeta me dice que tiene un error con el codigo de descarga, ya lo verifique muy bien y el codigo introduzco es el que viene en la tarjeta. Alguien puede ayudarme a encontrar una solucion...
    Posted to Foro en Español (Forum) by Jaime Mendez on Fri, Aug 17 2018
  • Colors invert when adding to sequence

    Hi guys just wanting to fix this, I import images into the Bin and they are displayed correctly there but when I look at them in either source monitor or in sequence the colours are kind of inverted like the hue or something. I checked other projects and they seem to run well with no inversion, and I...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by jed cahill on Sun, Jul 29 2018
  • High Frame Rate Footage Problems!

    I've been working on a project for a few weeks on Avid MC 2018.4, on Mac. My project is set up as 25fps, however most of the footage I'm using was shot at 50fps on a Sony A7R. The intention of the footage was to be used as slow motion in 25fps sequences. I transcoded the 50fps footage to DNxHD36...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by thatkennethman on Thu, May 31 2018
  • Re: "No media drives available" when attempting import

    Hi! I also have problems with Avid not recognizing my external harddrive, when wanting to transcode the AMA-linked material in my project. No target drive. The harddrive has read and write access and is Mac OS extended (journal) formatted, the media creation settings has the harddrive. It`s just no hard...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by VideoVideo on Sat, May 12 2018
  • link selection toggle button stuck

    my link selection toggle button seems to be stuck in the 'on' position. when i try and click it off, i get a message that this button cannot be changed. it stays like this in the source and also in the sequence window. but if it stays on, then editing is impossible. i'm pulling my hair out...
    Posted to Share Your Experience (Forum) by Fabz on Mon, Jan 8 2018
  • A minimum screen height of 768 pixels is required

    Hello everyone. Since I upgraded to Avid Media Composer First 8.9.4 when I start the software I get this pop-up: "A minimum screen height of 768 pixels is required. Use the "Displays" setting in the System Preferences to change the screen resolution. This is not a supported screen configuration...
    Posted to Media Composer | First Forum (Forum) by Massimiliano Sconda on Fri, Dec 22 2017
  • Re: XAVC Fs7 Pixelated/Banding on import

    Just revisiting this thread after a forum search for 'consolidating FS7 XAVC100 fails'! Just couldnt get the FS7 AMA clips 'fully' in via a consolidate - always an error: So I refered back to here and unlinked the AMA, modified all clips to not include thE Data track (and skip 6 mute...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by DIESELE on Tue, Apr 11 2017
Page 1 of 15 (145 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller