Latest post Mon, May 10 2021 4:18 PM by camoscato. 9 replies.
Page 1 of 1 (10 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Dec 17 2019 2:34 PM

    License deactivation an reactivation ... im really tired!

    Hi there,

    in the last couple of weeks I have been activating and deactivating licenses in the company I work at the moment, because we dont need more than 2 at the same time. But often on different machines.

    Not one time i could successfully deactivate the license and reactivate it. Every single time I had to call the support (I dont even wanna know how much the call is) and let it deactivate from them.

    Why is this not possible remotely? And also why does it fail? What do i do wrong? I go into avid link, press deactivate/or do it within media composer. But then it either is not available anymore in avid link under the system id or it deactivated media composer app but shows activa in avid link...what the hell. Im kind of angry. Im fine with this online activation system, but its 2019! I should be able to manage my licenses from anywhere Im logged in!

     

    please fix that!

    my system id is

     

     

    thaaanks

    p, li { white-space: pre-wrap; }

  • Tue, Dec 17 2019 2:39 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,553
    • Points 255,120
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    Fiddy

    I removed your system ID for security reasons...... I reset it for you.

    Success NotificationLicense has been successfully deactivated!

    try it now

    Marianna

    Director of CSM | Customer Advocate [view my complete system specs]
  • Tue, Dec 17 2019 2:48 PM In reply to

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    i really appreciate the fast support!

    it still doesnt work though.

    but why is it the system like this anyways? the user is always dependant on support.

  • Tue, Dec 17 2019 3:00 PM In reply to

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    i now use the avid on another machine. but still cant reactivate it on my preferred one

    imac pro with mojave and all the latest versions of avid link and media composer.

     

  • Tue, Dec 17 2019 6:23 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,553
    • Points 255,120
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    fiddy

    email me directly that system ID again and your MYAvid email address.

    Marianna

    p.s. email below

    Director of CSM | Customer Advocate [view my complete system specs]
  • Mon, Aug 24 2020 6:30 PM In reply to

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    I'm having the same issue and have a support ticket in but COVID is slowing it down I assume as there is no phone support.

    Any help would be appreciated.

  • Tue, Aug 25 2020 1:32 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 2,620
    • Points 28,995
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    Hi donna, 

      Please email me I will assist raff.condalor@avid.com.

     

     

    Thanks,

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Tue, Aug 25 2020 8:55 PM In reply to

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

     Thank you it was resolved by filing a support ticket.

  • Mon, May 10 2021 2:53 PM In reply to

    • Megahorst
    • Not Ranked
    • Joined on Sun, May 18 2008
    • Posts 20
    • Points 310

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    Hi, 

     

     I have deactivated the license on my laptop and want to use it on my Imac.

    The application manager says its activated but the startup window aks me how I want to activate it?

    When I want to deactivate it (on my Imac) following message occurs: deactivation faile. No record of device was found.

    Can you do someting for me?

    Cheers

  • Mon, May 10 2021 4:18 PM In reply to

    Re: License deactivation an reactivation ... im really tired!

    Hi Megahorst, You should create a case on the MyAvid support portal and someone will get to you asap. https://www.avid.com/US/support/support-contact  If you don't get anywhere with them, send an email to Raff Condalor (raff.condalor@avid.com).  He is Avid's customer advocate, and can help you.

    Media Composer 2021.6 w/Symphony/SS/PF options, HP Z-Book G6 17", i7-9850H 2.60GHz, 32gb RAM, NVIDIA Quadro RTX 3000, Blackmagic UltraStudio Mini... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

Page 1 of 1 (10 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller