Latest post Fri, May 14 2021 11:31 AM by camoscato. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, May 14 2021 7:07 AM

    • nat2127
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, May 14 2021
    • Posts 1
    • Points 15

    no input and output

    Dear all,

    Am a new comer on this platform.

    thanks for your wonderful job.

    i am having an issue with my settings.I dont see any input and output and any I/O available.

    So i cant get any sound.I use a focusrite 2nd generation.

    Can you please help me am desperate.

     

    nat2127

     

  • Fri, May 14 2021 11:31 AM In reply to

    Re: no input and output

    Hi nat2127, It would help to know your system specifications. Which specific version of Media Composer are you using? Which specific operating system? Processor? Amount of RAM? Video card? Is your media linked, transcoded, or imported? Where is your media stored? Look at my profile at the bottom of this post for an example.

     

    If you fill out this information in your profile, you won't have to type it out every time you need help.

    Media Composer 2021.6 w/Symphony/SS/PF options, HP Z-Book G6 17", i7-9850H 2.60GHz, 32gb RAM, NVIDIA Quadro RTX 3000, Blackmagic UltraStudio Mini... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller