Latest post Wed, Jul 21 2021 9:14 PM by jasonfarnham. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jul 21 2021 8:03 PM

    Problems with certain tracks not playing with update to PT 2021.6

    Hi there-

     

    I was wondeing if anyone could help me with this issue:

    I'm on Mac OS Mojave. I was working on this song session, however recently I installed the latest version of Pro Tools: 2021.6. (Yes I know that was already a mistake to update while still in the middle of a session.) And now there's a handful of certain tracks that are just not playing- I have no idea why. The audio files are still there, but there’s no audio- I haven’t changed the output on the individual tracks. ALso on a couple of those tracks, the inserts are also greyed out and not active either. 

     

    Any suggestions on how to fix this? 

     

    thanks

     

  • Wed, Jul 21 2021 8:52 PM In reply to

    Re: Problems with certain tracks not playing with update to PT 2021.6

    Hi jasonfarnham,

    This is the forum for Avid flim & video products. The forum for audio products such as Pro Tools is here: https://duc.avid.com/

    Media Composer 2021.6 w/Symphony/SS/PF options, HP Z-Book G6 17", i7-9850H 2.60GHz, 32gb RAM, NVIDIA Quadro RTX 3000, Blackmagic UltraStudio Mini... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

  • Wed, Jul 21 2021 9:14 PM In reply to

    Re: Problems with certain tracks not playing with update to PT 2021.6

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller